Polentan וצדפות: Polenta con le Vongole נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 491 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות, שמן זית, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole), פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות, ו Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – אפוי מדליונים פולנטה עם בשר חזיר.
הוראות
1
להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף מלח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
לאט לאט לטאטא את פולנטה לתוך המים בחלק העליון של הדוד הכפול, לטאטא בכיוון 1 כדי למנוע יצירת גושים. המשך לטאטא, גירוד התחתון ופינות של הסיר, במשך 5 דקות. כאשר הפולנטה מתחילה להתעבות, לכסות אותו, ולהתאים את החלק העליון של הדוד הכפול לתוך החלק התחתון של הדוד הכפול. מבשלים במשך 90 דקות, ערבוב כל 30 דקות. ברגע שהוא מוכן, להפוך אותו על לוח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
ברגע שהפולנטה מוכנה להגשה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני גבוה במחבת גדולה, ומוסיפים את השום. מבשלים עד שהוא חום זהוב, ולאחר מכן מוסיפים את רוטב העגבניות, היין, פתיתי פלפל אדום, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
סטייקים של ניו יורק
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
שום גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הצדפות, מכסים את המחבת ומבשלים 5 דקות, עד שכולם נפתחים. לחשוף ולבשל במשך 5 דקות נוספות, להשליך כל זה לא לפתוח. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מגישים טריז של פולנטה על כל אחד 6 צלחות ערב מחוממות וכפית חלק רוטב בישול צדפות על זה. מחלקים את הצדפות באופן שווה בין הצלחות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים עד שהגזר רך למדי, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים עד עבה כמו דגנים חמים, על 30 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.