Polentan וצדפות: Polenta con le Vongole נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 491 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות, שמן זית, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole), פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות, ו Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – אפוי מדליונים פולנטה עם בשר חזיר.
הוראות
1
להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף מלח.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
לאט לאט לטאטא את פולנטה לתוך המים בחלק העליון של הדוד הכפול, לטאטא בכיוון 1 כדי למנוע יצירת גושים. המשך לטאטא, גירוד התחתון ופינות של הסיר, במשך 5 דקות. כאשר הפולנטה מתחילה להתעבות, לכסות אותו, ולהתאים את החלק העליון של הדוד הכפול לתוך החלק התחתון של הדוד הכפול. מבשלים במשך 90 דקות, ערבוב כל 30 דקות. ברגע שהוא מוכן, להפוך אותו על לוח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזיר
3
ברגע שהפולנטה מוכנה להגשה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני גבוה במחבת גדולה, ומוסיפים את השום. מבשלים עד שהוא חום זהוב, ולאחר מכן מוסיפים את רוטב העגבניות, היין, פתיתי פלפל אדום, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הצדפות, מכסים את המחבת ומבשלים 5 דקות, עד שכולם נפתחים. לחשוף ולבשל במשך 5 דקות נוספות, להשליך כל זה לא לפתוח. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מגישים טריז של פולנטה על כל אחד 6 צלחות ערב מחוממות וכפית חלק רוטב בישול צדפות על זה. מחלקים את הצדפות באופן שווה בין הצלחות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
עצם הודו וצוואר הודו
6
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים עד שהגזר רך למדי, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים עד עבה כמו דגנים חמים, על 30 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
דגנים חמים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום