פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות
פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס | פולנטה עשוי להיות קל רק את המנה בצד אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. גשו לסופר וקנו 18 ליטר מים, שמן זית כתית מעולה, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פולנטה, ירקות קלויים ופרמזן מפולפל, עוף עם תירס טרי, עגבניות ופולנטה שמנת, ו פיצה ללא גלוטן קרום עשה עם פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים כף פרמזן עגול על סיליקון או קלף מצופה תבנית אפייה קלות לטפוח. חזור עם הגבינה הנותרת, ריווח כפות על 1/2 אינץ ' זה מזה, (אתה צריך 8 עד 10 תלוליות).
אופים במשך 3 עד 5 דקות או עד זהב פריך. מגניב.
מערבבים עגבניות, שום ובזיליקום בקערה קטנה.
מפזרים קמצוץ מלח ומערבבים בשמן זית; להפריש.שים פולנטה בסיר בינוני עם המים והמלח; להקציף כדי לחסל כל גושים.שים מחבת על חום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה תוך ערבוב עם כף עץ. התערובת צריכה להתעבות ולהתחיל לבעבע כמו לבה.להפחית את החום בינוני נמוך לכסות. מבשלים פולנטה, מכוסה, על אש נמוכה, ערבוב כל 10 דקות עד שנעשה. מערבבים מתחתית הסיר כך פולנטה מעובה לא צורב. Polenta ייעשה בכ 20 עד 45 דקות, בהתאם לטחינה.
מוסיפים את החמאה והגבינה. לטעום ולהוסיף מלח במידת הצורך, ופלפל טחון טרי.
מגישים בקערות רחבות, ויוצרים באר במרכז. כפית את תערובת העגבניות לתוך הבאר ומגישים מיד עם צ ' יפס פרמזן.