פונדו גבינה
פונדו גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 378 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם שיפודי עץ ארוכים, יין, גבינה מחלקתית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו גבינה רצינית: סופרבול בירה פונדו גבינה, פונדו גבינה, ו פונדו שלוש גבינות (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף בתוך סיר כבד 4 ליטר עם צדדים חתוכים של שום, ואז להשליך שום.
מוסיפים יין לסיר ומביאים רק לרתיחה מעל חום מתון.
מערבבים יחד קורנפלור וקירש בכוס.
בהדרגה להוסיף גבינה לסיר ולבשל, ערבוב כל הזמן בתבנית זיגזג (לא תנועה מעגלית) כדי למנוע גבינה מ balling למעלה, עד גבינה הוא פשוט נמס וקרם (לא נותנים לרתיחה). מערבבים תערובת קורנפלור שוב ומערבבים לתוך פונדו. להביא פונדו לרתיחה ומבשל, ערבוב, עד מעובה, 5 עד 8 דקות.
העברה לסיר פונדו להגדיר מעל להבה ומגישים עם לחם לטבילה.