פונדו גבינה עם טוויסט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 849 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לך אגוז מוסקט טחון, קורנפלור, גבינת jarlsberg, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. מתכונים דומים: מרק גבינה עם טוויסט, All-אמריקאי גבינה בגריל עם טוויסט, ו טוויסט לחם גבינה ובייקון כחול.
הוראות
1
מחממים סיר פונדו קרמי על אש בינונית-נמוכה. לאחר הסיר חם, לשפשף את החלק הפנימי של הסיר עם שן שום.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
יוצקים את היין הלבן ומיץ לימון לתוך הסיר. טחון את שארית ציפורן השום ולהוסיף אותו לסיר. מערבבים בגבינת Gruyere, גבינת Emmentaler, גבינת Jarlsberg, וגבינת גודה מעושנת, קומץ בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד שכל הגבינות נמסות והרוטב הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת יארלסברג
Gruyere
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
גאודה
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
בשר טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
להקציף יחד את קורנפלור, אגוז מוסקט, חומץ בלסמי, ומערבבים לתוך רוטב הגבינה. המשך לחמם תוך ערבוב, עד עבה וחלק. לשמור על חום פונדו חם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)