פונדו גבינה שוויצרית
פונדו גבינה שוויצרית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. אם יש לכם אגוז מוסקט הקרקע, קורנפלור, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. . מתכונים דומים: פונדו גבינה שוויצרית, פונדו גבינה שוויצרית, ו פונדו גבינה שוויצרית.
הוראות
תערובת 1/4 מרק כוס לתוך קורנפלור; להפריש.
לשפשף סיר פונדו או סיר עם הצדדים לחתוך שום; להשליך שום.
מוסיפים 3/4 מרק כוס הנותרים ויין לסיר פונדו.
חום מעל חום בינוני עד חם אבל לא מבעבע.
מוסיפים גבינה, קצת בכל פעם, ערבוב עד גבינה נמסה לפני הוספת יותר.
מוסיפים תערובת קורנפלור וחום לרתיחה. להפחית חום ומבשלים 1 דקה.
מתבלים עם אגוז מוסקט ופלפל. תתחמם.
מגישים עם קוביות לחם לטבילה.