פונדו עם טקילה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . גשו לסופר וקנו בצל, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו סמאש טקילה-קוקטייל טקילה ודובדבנים תוצרת בית, קוקטייל טקילה: טקילה פיקנטית אפרסק חמוץ, ו פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיף את הבצל, ומבשל עד רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים את השום ומבשלים בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
לטאטא בקמח עם מזלג כך שאין צורה גושים. מבשלים ומערבבים עם המזלג עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
הסר מהחום והנח בצד.
6
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מניחים את האבוקדו לתוך בלנדר או מעבד מזון, ויוצקים את החלב, שמנת, מיץ לימון, מלח ופלפל. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
אבוקדו
קרם
חלב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
8
יוצקים לתוך קערת הוכחה חום או תבשיל קדרה, ומערבבים בתערובת בצל ושום.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
קערה
9
אופים בתנור במשך 20 דקות, או עד מעובה. מערבבים את הטקילה והגבינה, וחוזרים לתנור במשך כ 5 דקות כדי להמיס את הגבינה. מערבבים ומגישים כמו פונדו.