פונדו שרימפס בויאבז
פונדו Bouillabaisse שרימפס הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פלפל, מלח, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פונדו בויאבז, שרימפס מטוגן בויאבז גזר, ו הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה; לזרוק בעדינות מעיל.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף תערובת שרימפס; לטגן 3 דקות או עד שרימפס נעשים.
הסר שרימפס מהמחבת; להפריש.
מוסיפים שומר ושום טחון למחבת; לטחון 3 דקות או עד למכרז.
מוסיפים יין ו-4 המרכיבים הבאים (יין דרך עגבניות). מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
מניחים תערובת בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים לתוך סיר פונדו; להתחמם מעל להבה בינונית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.