פונטינה ופרושוטו ממולא צלעות חזיר עם ריבועי פולנטה בגריל וענבי קליפורניה קלויים
פונטינן ופרושוטו ממולא צלעות חזיר עם ריבועי פולנטה בגריל וענבי קליפורניה קלויים נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 62 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1452 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו פונטינה, שמן זית, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: פונטינן ופרושוטו ממולא צלעות חזיר עם ריבועי פולנטה בגריל וענבי קליפורניה קלויים, צלעות חזיר ממולאות עם ענבים קלויים, ו שזיף בגריל וצלעות חזיר ממולאות בפרושוטו.
הוראות
1
הכינו את צלעות החזיר. הפוך מלח על ידי שילוב של מים, סוכר, מלח, גבעולי טימין, ציפורן וגרגרי כל התבלינים בשקית איטום מחדש.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspice
טימין טרי
צלעות חזיר
מלח
ציפורן
סוכר
מים
מלח
2
מוסיף את צלעות החזיר, לאטום את התיק ולשים במקרר במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
3
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מסננים את צלעות החזיר ומייבשים את הטפיחה. באמצעות סכין קילוף, לעשות חתך אופקי למרכז של כל קוצץ לעשות כיס. דחוף פיסת פונטינה ופרושוטו בתוך כל כיס מאובטח עם קיסם. הגדר 2 מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף 2 ספירה של שמן זית כתית נוספת לכל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
צלעות חזיר
פרושוטו
גבינת פונטינה
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
מחבת
סכין
5
הוסף 2 צלעות לכל אחד המחבתות ומבשלים 4 עד 5 דקות עד הזהב. להפוך צלעות, לדחוף לצד 1 ולהגדיר אשכולות ענבים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ענבים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
טפטוף עם קצת שמן זית מתבלים במלח ופלפל לפני שמכניסים את המחבתות לתנור. צלעות צלויות במשך 5 עד 7 דקות עד מבושל דרך גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
הסר מהתנור כאשר נעשה ולהגדיר צלעות ואשכולות של ענבים קלויים בצד על צלחת-להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ענבים
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
לאחד מיצים למחבת 1 ולהגדיר על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים טיפת ציר עוף למחבת, מגרדים את התחתית כדי לחלץ את כל הטעמים. מקפלים חמאה קרה תוך לטאטא כדי לעבות את הרוטב. מתבלים במלח ופלפל. כדי לשרת, להגדיר 1 צלעות חזיר על כל צלחת על גבי כיכר פולנטה בגריל, מקשטים עם אשכול של ענבים קלויים טפטוף עם רוטב פאן. הגדר ערימה של גרגיר נחלים הידרופוני לצד 1 ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציר עוף
גרגיר הנחלים
צלעות חזיר
רוטב
פולנטה
חמאה
ענבים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
1
מביאים מים ומלח לרתיחה בסיר גדול. בהדרגה להקציף בקמח תירס בזרם יציב איטי. מנמיכים את החום וממשיכים להקציף עד שהפולנטה עבה וחלקה, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
2
מוסיפים את השמנת והחמאה וממשיכים לערבב עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
3
הסר מהחום; לקפל בפרמזן ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פרמזן
4
יוצקים את הפולנטה לתוך חמאה 9 על ידי 13 אינץ צלחת אפייה רדודה להתפשט באופן שווה עם מרית. לכסות ולהירגע כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מרית
5
חותכים את הפולנטה לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
6
מברישים את שני הצדדים בשמן זית ומעבירים לגריל חם. גריל משני הצדדים עד חום זהוב.;