קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

פונטינה ופרושוטו ממולא צלעות חזיר עם ריבועי פולנטה בגריל וענבי קליפורניה קלויים

פונטינה ופרושוטו ממולא צלעות חזיר עם ריבועי פולנטה בגריל וענבי קליפורניה קלויים
פונטינן ופרושוטו ממולא צלעות חזיר עם ריבועי פולנטה בגריל וענבי קליפורניה קלויים נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 62 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1452 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו פונטינה, שמן זית, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: פונטינן ופרושוטו ממולא צלעות חזיר עם ריבועי פולנטה בגריל וענבי קליפורניה קלויים, צלעות חזיר ממולאות עם ענבים קלויים, ו שזיף בגריל וצלעות חזיר ממולאות בפרושוטו.

הוראות

1
הכינו את צלעות החזיר. הפוך מלח על ידי שילוב של מים, סוכר, מלח, גבעולי טימין, ציפורן וגרגרי כל התבלינים בשקית איטום מחדש.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
טימין טריטימין טרי
צלעות חזירצלעות חזיר
מלחמלח
ציפורןציפורן
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
2
מוסיף את צלעות החזיר, לאטום את התיק ולשים במקרר במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
3
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מסננים את צלעות החזיר ומייבשים את הטפיחה. באמצעות סכין קילוף, לעשות חתך אופקי למרכז של כל קוצץ לעשות כיס. דחוף פיסת פונטינה ופרושוטו בתוך כל כיס מאובטח עם קיסם. הגדר 2 מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף 2 ספירה של שמן זית כתית נוספת לכל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
צלעות חזירצלעות חזיר
פרושוטופרושוטו
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מחבתמחבת
סכיןסכין
5
הוסף 2 צלעות לכל אחד המחבתות ומבשלים 4 עד 5 דקות עד הזהב. להפוך צלעות, לדחוף לצד 1 ולהגדיר אשכולות ענבים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
טפטוף עם קצת שמן זית מתבלים במלח ופלפל לפני שמכניסים את המחבתות לתנור. צלעות צלויות במשך 5 עד 7 דקות עד מבושל דרך גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר מהתנור כאשר נעשה ולהגדיר צלעות ואשכולות של ענבים קלויים בצד על צלחת-להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
לאחד מיצים למחבת 1 ולהגדיר על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים טיפת ציר עוף למחבת, מגרדים את התחתית כדי לחלץ את כל הטעמים. מקפלים חמאה קרה תוך לטאטא כדי לעבות את הרוטב. מתבלים במלח ופלפל. כדי לשרת, להגדיר 1 צלעות חזיר על כל צלחת על גבי כיכר פולנטה בגריל, מקשטים עם אשכול של ענבים קלויים טפטוף עם רוטב פאן. הגדר ערימה של גרגיר נחלים הידרופוני לצד 1 ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
גרגיר הנחליםגרגיר הנחלים
צלעות חזירצלעות חזיר
רוטברוטב
פולנטהפולנטה
חמאהחמאה
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
1
מביאים מים ומלח לרתיחה בסיר גדול. בהדרגה להקציף בקמח תירס בזרם יציב איטי. מנמיכים את החום וממשיכים להקציף עד שהפולנטה עבה וחלקה, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
2
מוסיפים את השמנת והחמאה וממשיכים לערבב עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
3
הסר מהחום; לקפל בפרמזן ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פרמזןפרמזן
4
יוצקים את הפולנטה לתוך חמאה 9 על ידי 13 אינץ צלחת אפייה רדודה להתפשט באופן שווה עם מרית. לכסות ולהירגע כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
5
חותכים את הפולנטה לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
6
מברישים את שני הצדדים בשמן זית ומעבירים לגריל חם. גריל משני הצדדים עד חום זהוב.;
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

מרכיבים

6גרגרי allspiceגרגרי allspice4עצמות חזיר צלעות, על 1 1/2 אינץ ' עבהעצמות חזיר צלעות, על 1 1/2 אינץ ' עבה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן4sprigsפטרוזיליה שטוחה, לקישוטפטרוזיליה שטוחה, לקישוט85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרוסות (אודות פונטינהפרוסות (אודות פונטינה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ענבים אדומים קליפורניה, על הגפן לחתוך לתוך 4 אשכולות קטנים יותר / צרורותענבים אדומים קליפורניה, על הגפן לחתוך לתוך 4 אשכולות קטנים יותר / צרורות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרוסות (אודות פרושוטופרוסות (אודות פרושוטו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4עלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר4(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, מקוררתחמאה לא מלוחה, מקוררת2בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן2בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפולנטה / קמח תירס צהובפולנטה / קמח תירס צהוב