פופובר
פופובר היא תוספת שמגישה 6. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 228 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם קמח לחם, ביצים, הצעות הגשה: חמאה וריבה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך יוצא מן הכלל של 20%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פופובר, פופובר, ו פופובר.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
בקערה בינונית מקציפים יחד את הקמח והמלח. בקערה אחרת מקציפים יחד את החלב, החמאה והביצים. יוצרים באר בקמח, יוצקים פנימה את תערובת החלב ומקציפים ליצירת בלילה חלקה. מניחים את הבלילה בצד למשך 10 דקות.
מחממים מחבת פופובר ללא מקל או מתובלת היטב עם 6 כוסות בתנור למשך 5 דקות. מוציאים בזהירות את התבנית מהתנור ומברישים את פנים הכוסות בקיצור. מכניסים את הבלילה לכוסות ואופים 20 דקות, מבלי לפתוח את התנור. (אין לפתוח את התנור במהלך האפייה.)
מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס וממשיכים לאפות את הפופוברים במשך 20 דקות, בשלב זה הם יהיו חומים זהובים. מיד לאחר הוצאת הפופאוברים מהתנור, תקעו כל אחד מהם בסכין חיתוך כדי לשחרר אדים. הופכים פופוברים מהתבנית ומגישים מיד עם חמאה וריבה.