מולסה-ירך חזיר פלפל
מולסה - פלפל חזיר Loin הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 51 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בשר חזיר בשר צלוי, שמן צמחי, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: מולסה ובשר חזיר קאיין, בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי, ו בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לשפשף צלי בכל רחבי עם פלפל; העונה עם מלח.
שמן חם במחבת ovenproof גדול מעל חום בינוני גבוה.
מניחים צלי במחבת ומבשלים, הופכים כל 2 עד 3 דקות, עד השחמה מכל הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
הסר מחבת מחום, לשפוך מולסה על צלי ולהפוך צלי למעיל במולסה.
מניחים מחבת בתנור ומבשלים עד למרכז של רושמי צלי 60° על מדחום מיידיות, 40 עד 50 דקות, צליעה עם מיצי מחבת פעם או פעמיים במהלך הקלייה.
להעביר צלי ללוח חיתוך (רצוי אחד עם שפה כדי ללכוד כל מיצים), אוהל עם רדיד ולתת לנוח במשך 15 דקות. שים בצד את פאן עם מיצים.
מוסיפים מיצים שנצברו על קרש חיתוך למיצי פאן ומגישים עם צלי.