פופקורן חריף
פופקורן חריף דורש בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 0 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 63 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, חמאה, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 7%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו פופקורן חריף, פופקורן חריף, ו פופקורן חריף מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אבקת צ ' ילי, פפריקה ומלח בקערה קטנה. בסיר גדול מכוסה על אש בינונית - גבוהה, שמן חם.
מוסיפים כמה גרעיני תירס ומנערים עד שהם קופצים.
מוסיפים את הגרעינים הנותרים, מכסים ומבשלים, רועד סיר לעתים קרובות, עד 4 עד 5 שניות לשגות בין אבא.
מסירים מהאש ומנערים עד שהפקיעה נעצרת. (זמן משתנה בהתאם איך טרי התירס הוא, מה גודל סיר אתה משתמש וכמות של חום. צפה בזהירות כדי למנוע חריכה.)
שופכים מיד תירס צץ לקערה גדולה וזורקים עם חמאה מומסת.
מניחים תערובת תבלינים במסננת קטנה ומנפים מעל פופקורן בחמאה. לזרוק ולהגיש.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוז נוצץ ויין מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לפופקורן. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון טעמים. קיר-יאני אקקי נוצץ רוז, עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![קיר-יאני אקקי רוז נוצץ]()
קיר-יאני אקקי רוז נוצץ
עמוק בהיר עלה צבע. בועות מוגזמות המצביעות על הריחות הנפלאים של שינומברו. זוג מעולה עם מטבח ים תיכוני, מנות מתובל של המטבח האסייתי ודגים שמנוני. ניתן ליהנות ממנו גם כאפריטיף או לאחר ארוחה.