פופקורן מתוק ומתובל
המתכון פופקורן מתוק ומתובל יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 10 דקות. מתאבן זה יש 322 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם מלח, קלוי, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פופקורן מתוק & חריף, פופקורן מנגל מתוק ומתובל, ו פופקורן חריף-מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 121°. Mist 2 גדול, גליונות אפייה rimmed עם ספריי בישול.
בסיר גדול וכבד, שמן חם על אש בינונית.
הוסף 3 גרעיני פופקורן ולכסות עד שהם פופ.
להוסיף גרעינים שנותרו, לכסות ולנער מחבת ברציפות על צורב עד פופקורן הוא צץ לחלוטין, 2 עד 4 דקות.
להעביר פופקורן לקערה גדולה, לזרוק כל גרעינים unpopped. לזרוק pepitas לקערה עם פופקורן.
בסיר בינוני מעל חום בינוני, לשלב חמאה, סוכר וסירופ תירס. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהסוכר נמס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשל, ערבוב, עד התערובת הופכת חום זהוב, על 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים במהירות מלח קאיין עם כף עץ.
יוצקים מעל תערובת פופקורן וזורקים למעיל באופן שווה.
מחלקים תערובת פופקורן בין גיליונות אפייה.
אופים במשך 30 עד 35 דקות, ערבוב מדי פעם.
בואו להתקרר על גיליונות אפייה על מתלה תיל עד מגניב מספיק כדי לשבור לחתיכות קטנות.