קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

פוקצ'ה לחג הפסחא: Fugazza di Pasqua

פוקצ'ה לחג הפסחא: Fugazza di Pasqua
פוקצ'ה לחג הפסחא: Fugazza di Pasqua עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 238 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . תמורת 19 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. חג הפסחא יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 43% . הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם פסחא איטלקי - Pane di Pasqua , לחם פסחא איטלקי- Pane di pasqua ולחם פסחא איטלקי (Pane di Pasqua) .

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים את השמרים, המים החמים ו-1 כף סוכר ומניחים בצד למשך 10 דקות, עד שהתערובת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח והמלח ויוצרים גומה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את תערובת השמרים והביצים הטרופות ומערבבים בכף עץ תוך שילוב המרכיבים בהדרגה ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים עוד קמח במידת הצורך כדי לעזור לאיחוד הבצק, ולשים בידיים מקומחות כשהבצק הופך נוקשה מדי. ללוש 10 דקות על משטח מקומח, או 10 דקות בקערת המיקסר, בעזרת וו הבצק. כשהבצק חלק ואלסטי יוצרים ממנו כדור ומניחים בקערה משומנת, הופכים לשמן את כל הצדדים. מכסים במגבת לחה ומניחים לתפיחה במקום חמים עד להכפלת הנפח, כ-45 דקות. מנקבים ומניחים לתפיחה, מכוסה, פעם שנייה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מחוררים את הבצק, ובעזרת ידיים נקיות ומשומנות, לוחצים על הבצק כך שיתאים לתבנית של 11 על 15 אינץ' על עובי 1 אינץ'. גומלים את הבצק במספר נקודות בעזרת פרקי האצבעות, מכסים ומניחים לתפיחה של 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
לאחר 15 דקות, מקציפים את יתרת הביצה, החלמון, יתרת הסוכר וקורט מלח ומברישים את התערובת על פני הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד להזהבה בהיר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מגישים חם, חתוך לקוביות.