פוקצ'ה הים תיכוניתname
המתכון הים תיכוני פוקצ'ה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. אתה מקבל לחם שמגיש 12. אם יש לכם פלפל, מים חמים מאוד, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פוקצ'ה ים תיכונית קלה עם זיתים וארטישוקים, ארוחת ערב: סלט טונה ים תיכוני בפוקצ'ה, ו כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 5 כוסות קמח, גבינה, 1 כפית מלח, רוזמרין, ושמרים במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד מעורבב. עם מעבד על, לאט להוסיף מים 2 כפות שמן דרך מצנח מזון, ולעבד עד הבצק יוצר כדור. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות), ולהוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מבצק דבק.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 10 דקות. (הבצק לא יוכפל בכמויות גדולות.)
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים, ומעצבים כל חלק למעגל של 4 אינץ'.
מניחים על 2 גיליונות אפייה גדולים מצופה ספריי בישול ואבק עם קמח תירס. לכסות ולתת לעלות 40 דקות או עד הוכפל בכמות גדולה.
לחשוף בצק. בעדינות מברשת בצק עם 2 כפיות שמן זית. הפוך חריצים בחלק העליון של הבצק באמצעות הידית של כף עץ או קצות האצבעות שלך.
מפזרים 1/2 כפית מלח ופלפל שחור; לסדר זיתים ופלפלים לפי הצורך על כל מעגל.
אופים ב 450 20 דקות או עד הזהב.
הסר מסדינים אפייה; מגניב על מדפי תיל.