המתכון הים תיכוני פוקצ'ה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. אתה מקבל לחם שמגיש 12. אם יש לכם פלפל, מים חמים מאוד, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פוקצ'ה ים תיכונית קלה עם זיתים וארטישוקים, ארוחת ערב: סלט טונה ים תיכוני בפוקצ'ה, ו כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה (מתכונים דומים).
שלב 5 כוסות קמח, גבינה, 1 כפית מלח, רוזמרין, ושמרים במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד מעורבב. עם מעבד על, לאט להוסיף מים 2 כפות שמן דרך מצנח מזון, ולעבד עד הבצק יוצר כדור. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות), ולהוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מבצק דבק.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 10 דקות. (הבצק לא יוכפל בכמויות גדולות.)