קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות15
מגזין

פוקצ'ה הים תיכוניתname

פוקצ'ה הים תיכוניתname
המתכון הים תיכוני פוקצ'ה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. אתה מקבל לחם שמגיש 12. אם יש לכם פלפל, מים חמים מאוד, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פוקצ'ה ים תיכונית קלה עם זיתים וארטישוקים, ארוחת ערב: סלט טונה ים תיכוני בפוקצ'ה, ו כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
שלב 5 כוסות קמח, גבינה, 1 כפית מלח, רוזמרין, ושמרים במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד מעורבב. עם מעבד על, לאט להוסיף מים 2 כפות שמן דרך מצנח מזון, ולעבד עד הבצק יוצר כדור. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות), ולהוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מבצק דבק.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 10 דקות. (הבצק לא יוכפל בכמויות גדולות.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים, ומעצבים כל חלק למעגל של 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
6
מניחים על 2 גיליונות אפייה גדולים מצופה ספריי בישול ואבק עם קמח תירס. לכסות ולתת לעלות 40 דקות או עד הוכפל בכמות גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
לחשוף בצק. בעדינות מברשת בצק עם 2 כפיות שמן זית. הפוך חריצים בחלק העליון של הבצק באמצעות הידית של כף עץ או קצות האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
מפזרים 1/2 כפית מלח ופלפל שחור; לסדר זיתים ופלפלים לפי הצורך על כל מעגל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
9
אופים ב 450 20 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
הסר מסדינים אפייה; מגניב על מדפי תיל.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום