קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

פוקצ'ה עם אספרגוס, פרושוטו, ושמן כמהין

פוקצ'ה עם אספרגוס, פרושוטו, ושמן כמהין
המתכון פוקצ'ה עם אספרגוס, פרושוטו, ושמן כמהין מוכן בערך 2 שעות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 848 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו לחם. גשו לסופר וקנו שמרים, קמח, מרווה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פלפל פוקצ'ה סדוק עם שמן כמהין, פוקאצ'ה ממולאת בפרושוטו ופרובולון, ו פוקצ'ה ממולאת פרושוטו חמה (מתכונים דומים).

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.