פוקצ'ה רוזמרין
פוקצ'ה רוזמרין יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 182 קלוריות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. אם יש לכם עלי רוזמרין, רוזמרין, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון 62%, המנה הזו די טובה. נסו איך מכינים לחם פוקצ'ה ופוקצ' ה שום רוזמרין, פוקצ'ה רוזמרין, ו פוקצ'ה רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ספוג, להמיס דבש ושמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כפית קלות 1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה לכוסות מדידה יבשות; מפלסים בעזרת סכין.
מוסיפים לתערובת השמרים 1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה ו -2 כפות שמן, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומניחים במקום חמים (85), ללא טיוטות, 1 שעה.
להכנת בצק, כף קלות 1 כוס קמח לכל מטרה וקמח מלא לכוסות מדידה יבשות; מפלסים בעזרת סכין. מערבבים 1 כוס קמח לכל מטרה, קמח מלא, 1 כפית מלח ורוזמרין קצוץ לתערובת שמרים; מקציפים במיקסר במהירות בינונית 6 דקות או עד שהבצק חלק ואלסטי (הבצק יהיה דביק). מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים (85), ללא טיוטות, 1 1/2 שעות או עד להכפלת הגודל (הבצק יהיה רטוב).
מגרדים בצק לתבנית גליל ג 'לי בגודל 15 על 10 אינץ' מצופה בתרסיס בישול. לחץ בעדינות בצק למלבן בגודל 12 על 8 אינץ'.
מברישים בצק עם 1 כף שמן; מפזרים עלי רוזמרין ו 1/2 כפית מלח כשר. כיסוי; תן לנוח 30 דקות.
אופים בחום של 400 למשך 25 דקות או עד להזהבה. מגניב 5 דקות.