קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פורטובלו ופולנטה טמאלס

פורטובלו ופולנטה טמאלס
Portobello ו Polenta Tamales דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך גבינת מונטריי ג'ק, פטרוזיליה שטוחה, פטריות פורטבלו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קערות פורטובלו פולנטה, גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, ו סטייק פטריות פורטבלו וצ'יפס פולנטה עם רוטב béarnaise {צמחוני, ללא גלוטן}.

הוראות

1
בזהירות להסיר את הקליפות ואת המשי מן האוזניים של תירס; לעשות חתך מעט מעל הבסיס של התירס, במידת הצורך, כדי לשחרר את הקליפות הפנימיות. מסדרים את הקליפות ב 2 ערימות, את השכבות החיצוניות העבות ואת הירוק החיוור, דק יותר.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2
חותכים את הגרעינים מן הקורים, לעצור כאשר יש לך 2 כוסות.
3
מחממים את שמן הזית בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את הפטריות; מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים חום, על 8 דקות. לחשוף, להוסיף את השום ולבשל, ערבוב, עד השום הוא ריחני ואת הפטריות הם השחמה, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
העברה לצלחת.
6
מוסיפים את המים לסיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את התירס ו 1 כפית מלח. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד רך, 4 דקות. לאט לאט להקציף את פולנטה על חום נמוך עד מעובה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הסר מהחום. מערבבים בפרמזן וחמאה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
9
כדי להרכיב את tamales, להפיץ 2 קליפות חיצוניות על משטח עבודה, חופפים אותם בבסיס שלהם מסתיים על ידי 3 אינץ'. במידת הצורך, להניח 2 סכינים גדולים לאורך קצוות מנוגדים של הקליפות כדי לשמור אותם פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
10
מורחים 1/3 כוס של פולנטה במרכז הקליפות כדי בתוך 1/2 אינץ 'של הקצה כדי ליצור מלבן 4-by-2-אינץ '1 אינץ' עבה. לחץ 2 מקלות גבינה לתוך פולנטה העליון כל tamale עם שישית של פטריות ושום. מכסים את הפטריות עם 2 קליפות פנימיות גדולות, חופפים אותם בקצוות הבסיס שלהם. לקשור את הקצוות עם חוט מטבח. חזור עם שאר הקליפות והמרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
11
תדליק גריל. מברשת קלה את הסורג עם שמן צמחי גריל tamales, הצד החיצוני קליפה למטה, על אש בינונית חמה במשך כ 4 דקות, או עד השחמה יפה. בזהירות להעיף את tamales וגריל במשך 2 דקות יותר. הפוך על צלחות לשרת מיד עם רוטב חם או סלסה עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
TamalesTamales
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
הפוך קדימה: tamales לא מבושל יכול להיות בקירור בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
13
המלצת יין: תירס קיץ מתוק פולנטה שמנת ימצא שותף אידיאלי שרדונה גדול, חמאתי עם כמה מתוק, אלון מעושן. בחר דוגמה טעימה מקליפורניה, כגון מרידיאן סנטה ברברה משנת 1999.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור ו הל הם שכבתיים על ידי הערות של אוכמניות ו blackberry. טעמים טריים של חמוציות, שזיף וקליפת תפוז מספקים צלילים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים והל. זהו יין פינו נואר עשיר ובעל גוף מלא עם חומציות מאוזנת וגימור בעל מרקם דק.