פורטובלו ופולנטה טמאלס
Portobello ו Polenta Tamales דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך גבינת מונטריי ג'ק, פטרוזיליה שטוחה, פטריות פורטבלו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קערות פורטובלו פולנטה, גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, ו סטייק פטריות פורטבלו וצ'יפס פולנטה עם רוטב béarnaise {צמחוני, ללא גלוטן}.
הוראות
בזהירות להסיר את הקליפות ואת המשי מן האוזניים של תירס; לעשות חתך מעט מעל הבסיס של התירס, במידת הצורך, כדי לשחרר את הקליפות הפנימיות. מסדרים את הקליפות ב 2 ערימות, את השכבות החיצוניות העבות ואת הירוק החיוור, דק יותר.
חותכים את הגרעינים מן הקורים, לעצור כאשר יש לך 2 כוסות.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול.
מוסיפים את הפטריות; מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים חום, על 8 דקות. לחשוף, להוסיף את השום ולבשל, ערבוב, עד השום הוא ריחני ואת הפטריות הם השחמה, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את הפטרוזיליה.
מוסיפים את המים לסיר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את התירס ו 1 כפית מלח. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד רך, 4 דקות. לאט לאט להקציף את פולנטה על חום נמוך עד מעובה, על 4 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בפרמזן וחמאה. מתבלים במלח ופלפל.
כדי להרכיב את tamales, להפיץ 2 קליפות חיצוניות על משטח עבודה, חופפים אותם בבסיס שלהם מסתיים על ידי 3 אינץ'. במידת הצורך, להניח 2 סכינים גדולים לאורך קצוות מנוגדים של הקליפות כדי לשמור אותם פתוחים.
מורחים 1/3 כוס של פולנטה במרכז הקליפות כדי בתוך 1/2 אינץ 'של הקצה כדי ליצור מלבן 4-by-2-אינץ '1 אינץ' עבה. לחץ 2 מקלות גבינה לתוך פולנטה העליון כל tamale עם שישית של פטריות ושום. מכסים את הפטריות עם 2 קליפות פנימיות גדולות, חופפים אותם בקצוות הבסיס שלהם. לקשור את הקצוות עם חוט מטבח. חזור עם שאר הקליפות והמרכיבים.
תדליק גריל. מברשת קלה את הסורג עם שמן צמחי גריל tamales, הצד החיצוני קליפה למטה, על אש בינונית חמה במשך כ 4 דקות, או עד השחמה יפה. בזהירות להעיף את tamales וגריל במשך 2 דקות יותר. הפוך על צלחות לשרת מיד עם רוטב חם או סלסה עגבניות.
הפוך קדימה: tamales לא מבושל יכול להיות בקירור בן לילה.
המלצת יין: תירס קיץ מתוק פולנטה שמנת ימצא שותף אידיאלי שרדונה גדול, חמאתי עם כמה מתוק, אלון מעושן. בחר דוגמה טעימה מקליפורניה, כגון מרידיאן סנטה ברברה משנת 1999.