מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -20 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. אם יש לכם מלח, עלי רוזמרין, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. נסו פילאף אורז בר עם נבטי בריסל ויניגרט מרווה, זיתים ירוקים במילוי פלפל פיקילו ואנשובי, ו פילאף אורז בר לבישול איטי עם בזיליקום, תירס ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
מברישים את שני צידי הפטריות בשמן ומתבלים במלח ופלפל. צולים כובעים עד להזהבה משני הצדדים ופשוט מבושלים, 10 עד 12 דקות. ממלאים את הכובעים בפילאף אורז הבר, מזלפים את ויניגרט הפיקילו ומפזרים צמרות עם השקדים הקלויים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ויניגרט
פטריות
אורז בר
פלפל פיקילו
שקדים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
מניחים אורז בר במסננת ושוטפים היטב במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
5
שלב 3 כוסות מהציר והמים בסיר גדול עם כף מלח והביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוסיפים את האורז ומבשלים עד שהגרגירים נפתחים והם רכים מאוד, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דגנים
אורז
7
מסננים היטב.
8
מחממים שמן במחבת מטגן גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
בצל
10
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
11
מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה בחצי.
מרכיבים שתצטרך
יין
12
מוסיפים את אורז הבר המבושל, הטימין, הרוזמרין ושאר 1/2 כוס הציר ומתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהם מחוממים וטעמים משתלבים, 15 דקות.