קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

פורטרהאוס צרובה עם חמאה שופעת

פורטרהאוס צרובה עם חמאה שופעת
פורטרהאוס צרוב עם חמאת Maitre d'Oozing הוא מתכון ללא גלוטן וקטוגני עם 4 מנות. מנה אחת מכילה 480 קלוריות , 37 גרם חלבון ו -31 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם סטייק פורטרהאוס, גרידת לימון, רוטב ווסטרשייר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון של 58% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: ניו יורק סטריפ עם Beurre Maitre D'hotel , צדפות צרובות טריות מיין צוללן קרמי אבוקדו שמפניה סלט ענבים טריאקי רוטב חמאת קברנה , וסלמון צרוב במחבת עם רוטב ליים חמאה חומה ואספרגוס קלוי .

הוראות

1
מכינים את החמאה: במחבת בינונית מחממים 2 כפות מהחמאה על אש בינונית, ואז מוסיפים את בצלצלי השאלוט. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שהם שקופים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח, בתוספת 8 כפות נוספות, מרוככתחמאה ללא מלח, בתוספת 8 כפות נוספות, מרוככת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מעבירים את בצלי השאלוט לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את גרגרי הפלפל הירוק, החרדל, מיץ הלימון, גרידת הלימון ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פלפל ירוקפלפל ירוק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4
מקציפים להתמזגות כך שכל הטעמים יתחילו להתמזג יחד. השתמשו במזלג כדי לערבב את 8 כפות החמאה האחרות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מגלגלים את החמאה לגליל (כמו בצק עוגיות) בניילון נצמד או פלפל קלף ומקררים עד לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מספיק כדי להחזיק את הסטייק עד שהוא מתחיל לעשן בבירור. השתמשו במגבת מטבח כדי "לספוג" עודפי לחות משני צידי הסטייק ותבלו במלח ופלפל. כבו את האש מתחת למחבת והשתמשו במלקחיים כדי לשים את הסטייק בצורה מרובעת במחבת. מעלים את האש גבוה ומשחימים בצד הראשון, 3 עד 5 דקות. עמוד בפיתוי להזיז אותו תוך כדי בישול. מנמיכים את האש ומבשלים עוד 8 עד 10 דקות. הופכים אותו על הצד השני ומשחימים במשך 3 עד 5 דקות. מנמיכים את האש ומבשלים עוד 8 עד 10 דקות. הופכים את הסטייק בקצה עם "כובע" השומן ומשחימים אותו במשך 3 עד 5 דקות. מנמיכים את האש ומניחים לסטייק להתבשל עוד 3 עד 5 דקות מכל צד. פורסים את החמאה לקוביות של 1/2 אינץ' ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
בדיקת מידת העשייה: הדרך הפשוטה ביותר לבדוק מידת העשייה היא לבצע חתך קטן על ידי העצם המרכזית בחלק העבה ביותר של הסטייק. זה צריך להיות קצת פחות מבושל ממה שהייתם רוצים לאפשר לבישול "לעבור" ולמגע ה"סיום" של הפעלת הסטייק מתחת לפטם. עבור נדירים, סטייק פורטרהאוס בגודל 2 1/2 אינץ' צריך לקחת בערך 30 עד 35 דקות לבשל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
הוסף כ-4 דקות עבור מדיום-רייר ו-4 נוספות עבור מדיום. אם משתמשים במדחום לקריאה מיידית, נדיר רשם בין 125 ל-130 מעלות פרנהייט. עבור בינוני-רייר, 130 עד 135 מעלות פרנהייט ובין 135 ל-140 מעלות פרנהייט עבור בינוני.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
מוציאים את הסטייק מהמחבת לקרש חיתוך ונותנים לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
חותכים לפרוסות ומעבירים את כולו לצלחת חסינת חום כשהבשר עדיין מסודר מסביב לכל צד של העצם המרכזית. משטחים את הסטייק בשכבה אחת של פרוסות החמאה, שמים אותה מתחת לפטם עד שהחמאה מתרככת, בערך 30 עד 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
מגישים מיד.