קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

פורטרהאוס צרובה עם חמאה שופעת

פורטרהאוס צרובה עם חמאה שופעת
פורטרהאוס צרוב עם חמאת Maitre d'Oozing הוא מתכון ללא גלוטן וקטוגני עם 4 מנות. מנה אחת מכילה 480 קלוריות , 37 גרם חלבון ו -31 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם סטייק פורטרהאוס, גרידת לימון, רוטב ווסטרשייר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון של 58% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: ניו יורק סטריפ עם Beurre Maitre D'hotel , צדפות צרובות טריות מיין צוללן קרמי אבוקדו שמפניה סלט ענבים טריאקי רוטב חמאת קברנה , וסלמון צרוב במחבת עם רוטב ליים חמאה חומה ואספרגוס קלוי .

הוראות

1
מכינים את החמאה: במחבת בינונית מחממים 2 כפות מהחמאה על אש בינונית, ואז מוסיפים את בצלצלי השאלוט. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שהם שקופים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח, בתוספת 8 כפות נוספות, מרוככתחמאה ללא מלח, בתוספת 8 כפות נוספות, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מעבירים את בצלי השאלוט לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את גרגרי הפלפל הירוק, החרדל, מיץ הלימון, גרידת הלימון ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פלפל ירוקפלפל ירוק
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
4
מקציפים להתמזגות כך שכל הטעמים יתחילו להתמזג יחד. השתמשו במזלג כדי לערבב את 8 כפות החמאה האחרות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מגלגלים את החמאה לגליל (כמו בצק עוגיות) בניילון נצמד או פלפל קלף ומקררים עד לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מגוונים, ג'לים לקישוט, ספרינקס וסוכריותצבעי מאכל מגוונים, ג'לים לקישוט, ספרינקס וסוכריות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מספיק כדי להחזיק את הסטייק עד שהוא מתחיל לעשן בבירור. השתמשו במגבת מטבח כדי "לספוג" עודפי לחות משני צידי הסטייק ותבלו במלח ופלפל. כבו את האש מתחת למחבת והשתמשו במלקחיים כדי לשים את הסטייק בצורה מרובעת במחבת. מעלים את האש גבוה ומשחימים בצד הראשון, 3 עד 5 דקות. עמוד בפיתוי להזיז אותו תוך כדי בישול. מנמיכים את האש ומבשלים עוד 8 עד 10 דקות. הופכים אותו על הצד השני ומשחימים במשך 3 עד 5 דקות. מנמיכים את האש ומבשלים עוד 8 עד 10 דקות. הופכים את הסטייק בקצה עם "כובע" השומן ומשחימים אותו במשך 3 עד 5 דקות. מנמיכים את האש ומניחים לסטייק להתבשל עוד 3 עד 5 דקות מכל צד. פורסים את החמאה לקוביות של 1/2 אינץ' ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
בדיקת מידת העשייה: הדרך הפשוטה ביותר לבדוק מידת העשייה היא לבצע חתך קטן על ידי העצם המרכזית בחלק העבה ביותר של הסטייק. זה צריך להיות קצת פחות מבושל ממה שהייתם רוצים לאפשר לבישול "לעבור" ולמגע ה"סיום" של הפעלת הסטייק מתחת לפטם. עבור נדירים, סטייק פורטרהאוס בגודל 2 1/2 אינץ' צריך לקחת בערך 30 עד 35 דקות לבשל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
3
הוסף כ-4 דקות עבור מדיום-רייר ו-4 נוספות עבור מדיום. אם משתמשים במדחום לקריאה מיידית, נדיר רשם בין 125 ל-130 מעלות פרנהייט. עבור בינוני-רייר, 130 עד 135 מעלות פרנהייט ובין 135 ל-140 מעלות פרנהייט עבור בינוני.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
מוציאים את הסטייק מהמחבת לקרש חיתוך ונותנים לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
חותכים לפרוסות ומעבירים את כולו לצלחת חסינת חום כשהבשר עדיין מסודר מסביב לכל צד של העצם המרכזית. משטחים את הסטייק בשכבה אחת של פרוסות החמאה, שמים אותה מתחת לפטם עד שהחמאה מתרככת, בערך 30 עד 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
6
מגישים מיד.