פורל Amandine, אספרגוס מאודה, ותפוחי אדמה חדשים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. פורל Amandine, אספרגוס מאודה, ותפוחי אדמה חדשים, פורל Amandine, אספרגוס מאודה ותפוחי אדמה חדשים, ו פורל Amandine דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים תנור נמוך ומנחים מגש על מתלה תנור.
מוסיפים תפוחי אדמה לסיר עמוק של מים רותחים; רק מספיק כדי לכסות תפוחי אדמה. מים מלוחים ומוסיפים חצאי תפוחי אדמה. תפוחי האדמה יבשלו במשך כ 12 דקות עבור מזלג מכרז.
החזק חניתות אספרגוס בכל קצה. הצמד עצות אספרגוס מקצוות קשים על ידי כיפוף חניתות.
מניחים חניתות במסננת. הניחו מסננת על סיר תפוחי האדמה והניחו כיסוי על המסננת. האספרגוס יהיה קיטור בעוד תפוחי האדמה מבשלים. האם זה האחרון 5 או 6 דקות כי תפוחי אדמה מבשלים.
תפוחי אדמה יהיה כמעט נעשה כאשר האחרון של פורל שלך הולך למחבת (שיטה כדלקמן.) כאשר תפוחי האדמה הם מכרז, לקחת דקה כדי לנקז אותם ולהחזיר אותם סיר חם. השאר אספרגוס מכוסה ולהניח בצד. להתלבש תפוחי אדמה עם עירית, רסס של שמן זית וקצת מלח. להשאיר בסיר חם עד פורל הוא על השולחן, ולאחר מכן להעביר לקערה הגשה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום מתון.
מערבבים ביצה וחלב בצלחת עוגת פח, להכות עם מזלג.
מניחים כוס קמח בדיל עוגה שני ומתבשלים היטב עם מלח במשורה עם פלפל. פילה פורלת מעיל בביצה וחלב, ולאחר מכן בקמח מתובל. לאסוף פילה על צלחת עד שכולם נחפר ומוכן להיות מבושל.
הוסף 1/2 כף שמן זית כתית מעולה למחבת שלך, חצי סיבוב של המחבת בזרם איטי.
מוסיפים 1 1/2 כפות חמאה למחבת. כאשר קצף החמאה מוסיף פורל ומטגן בעדינות 4 פילה במשך 2 או 3 דקות בכל צד, עד להזהבה.
העברת פילה פורל מגש חם בתנור.
להחזיר מחבת לתנור ולהוסיף 1/2 כף שמן אקסטרה בתולה ו 1/2 כפות חמאה. כאשר קצף חמאה, לחזור על תהליך הבישול. כאשר כל הטרוטה מבושל, להוסיף כף אחרונה של חמאה למחבת. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים שקדים וחומים עד זהוב קלות, 1 עד 2 דקות.
הסר פורל מהתנור ושופך שקדים על המגש.
מגש מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה, פלחי לימון, חניתות אספרגוס מאודות ותפוחי אדמה.