קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

פורל Amandine, אספרגוס מאודה, ותפוחי אדמה חדשים

פורל Amandine, אספרגוס מאודה, ותפוחי אדמה חדשים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. פורל Amandine, אספרגוס מאודה, ותפוחי אדמה חדשים, פורל Amandine, אספרגוס מאודה ותפוחי אדמה חדשים, ו פורל Amandine דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מניחים תנור נמוך ומנחים מגש על מתלה תנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים תפוחי אדמה לסיר עמוק של מים רותחים; רק מספיק כדי לכסות תפוחי אדמה. מים מלוחים ומוסיפים חצאי תפוחי אדמה. תפוחי האדמה יבשלו במשך כ 12 דקות עבור מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
החזק חניתות אספרגוס בכל קצה. הצמד עצות אספרגוס מקצוות קשים על ידי כיפוף חניתות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4
מניחים חניתות במסננת. הניחו מסננת על סיר תפוחי האדמה והניחו כיסוי על המסננת. האספרגוס יהיה קיטור בעוד תפוחי האדמה מבשלים. האם זה האחרון 5 או 6 דקות כי תפוחי אדמה מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
תפוחי אדמה יהיה כמעט נעשה כאשר האחרון של פורל שלך הולך למחבת (שיטה כדלקמן.) כאשר תפוחי האדמה הם מכרז, לקחת דקה כדי לנקז אותם ולהחזיר אותם סיר חם. השאר אספרגוס מכוסה ולהניח בצד. להתלבש תפוחי אדמה עם עירית, רסס של שמן זית וקצת מלח. להשאיר בסיר חם עד פורל הוא על השולחן, ולאחר מכן להעביר לקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
פורלפורל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מחממים מחבת גדולה מעל חום מתון.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מערבבים ביצה וחלב בצלחת עוגת פח, להכות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מניחים כוס קמח בדיל עוגה שני ומתבשלים היטב עם מלח במשורה עם פלפל. פילה פורלת מעיל בביצה וחלב, ולאחר מכן בקמח מתובל. לאסוף פילה על צלחת עד שכולם נחפר ומוכן להיות מבושל.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
פילה פורלפילה פורל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
הוסף 1/2 כף שמן זית כתית מעולה למחבת שלך, חצי סיבוב של המחבת בזרם איטי.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מוסיפים 1 1/2 כפות חמאה למחבת. כאשר קצף החמאה מוסיף פורל ומטגן בעדינות 4 פילה במשך 2 או 3 דקות בכל צד, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
העברת פילה פורל מגש חם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
להחזיר מחבת לתנור ולהוסיף 1/2 כף שמן אקסטרה בתולה ו 1/2 כפות חמאה. כאשר קצף חמאה, לחזור על תהליך הבישול. כאשר כל הטרוטה מבושל, להוסיף כף אחרונה של חמאה למחבת. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים שקדים וחומים עד זהוב קלות, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
פורלפורל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
13
הסר פורל מהתנור ושופך שקדים על המגש.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מגש מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה, פלחי לימון, חניתות אספרגוס מאודות ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טריז לימוןטריז לימון
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר