פורל אפוי עם פטריות שיטאקה, עגבניות וג'ינג'ר
פורל אפוי עם פטריות שיטאקה, עגבניות וג'ינג'ר נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך טרוטה קשת, בצל ירוק, שמן שומשום אסייתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פורל אפוי עם פטריות שיטאקה, עגבניות וג'ינג'ר, פורל אפוי עם פטריות שיטאקה ועגבניות, ו פורל אפוי עם פסטו פטריות שיטאקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. קו גדול מסגרת אפייה עם נייר; מעיל עם תרסיס nonstick.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. דגים פתוחים כמו ספר ומסדרים, צד העור למטה, על תבנית אפייה מוכנה.
מערבבים הבא 5 מרכיבים בקערה.
מפזרים תערובת על דגים, טפטוף עם רוטב סויה ושמן שומשום, ואז למעלה עם עלי כוסברה.
אופים חשופים עד שהדגים אטומים במרכז, כ -20 דקות.