קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות89
מגזין

פורל אפוי עם פטריות שיטאקה, עגבניות וג'ינג'ר

פורל אפוי עם פטריות שיטאקה, עגבניות וג'ינג'ר
פורל אפוי עם פטריות שיטאקה, עגבניות וג'ינג'ר נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך טרוטה קשת, בצל ירוק, שמן שומשום אסייתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פורל אפוי עם פטריות שיטאקה, עגבניות וג'ינג'ר, פורל אפוי עם פטריות שיטאקה ועגבניות, ו פורל אפוי עם פסטו פטריות שיטאקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. קו גדול מסגרת אפייה עם נייר; מעיל עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. דגים פתוחים כמו ספר ומסדרים, צד העור למטה, על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מערבבים הבא 5 מרכיבים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מפזרים תערובת על דגים, טפטוף עם רוטב סויה ושמן שומשום, ואז למעלה עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
רוטב סויהרוטב סויה
כוסברהכוסברה
דגיםדגים
5
אופים חשופים עד שהדגים אטומים במרכז, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור