פורל ושומר חרוך עם איולי על לחם דגנים מלאים
פורל ושומר חרוך עם איולי על לחם דגנים מלאים הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ארוגולה, מים, לחם דגנים מלאים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פורל בגריל עם זוקי גינה ועשב Aïoli, שומר קלוי עם עגבניות חרוכות, זיתים ופקורינו, ו Boxty עם מותן כבש צרוב ו Aioli חרדל מלא גרגר (מתכונים דומים).
הוראות
עבור איולי: בכוס בלנדר טבילה, לשלב את חלמון הביצה, מיץ לימון, מים קרים, ושום.
יוצקים את השמן, ולאחר מכן לתת לזה להתיישב במשך 15 דקות.
מניחים את הראש של בלנדר טבילה בתחתית הכוס, ולאחר מכן להפעיל אותו. לעבד את איולי, הטיה והרמת בלנדר טבילה מדי פעם, עד שהוא emulsifies. לחצו כאן לקבלת הוראות מפורטות יותר. מתבלים לפי הטעם במלח.
חותכים נורת שומר במחצית מהשורש לגזע, ולאחר מכן להסיר את הליבות.
חותכים את החתיכות לפרוסות דקות, ולאחר מכן לחתוך אותם לגפרורים דקים מאוד. לזרוק את חתיכות שומר עם 2 כפות של שמן זית, ואת העונה עם מלח ופלפל.
מניחים מחבת ברזל גדולה מעל חום גבוה. כאשר חם מאוד, להוסיף כמחצית שומר, או ככל יתאים בנוחות בשכבה אחת. מבשלים עד שומר הופך חרוך, ערבוב מדי פעם, שתיים עד שלוש דקות.
הסר שומר כאשר מבושל, ולחזור על תהליך עם שומר שנותר.
כאשר שומר נעשה, לכבות את החום, בזהירות למחוק את מחבת הברזל. הפעל חום בינוני גבוה, ויוצקים את שתי כפות הנותרים של שמן.
מוסיפים את חתיכות הסלמון ומבשלים עד משחימים ומבושלים דרך, אחת עד שתי דקות בכל צד.
למרוח על כף של איולי בצד אחד של ארבע פרוסות הלחם. מעל כל אחד עם שכבת ארוגולה, רבע מהשומר החרוך, ופיסת סלמון אחת.
טפטוף על כמה איולי יותר אם אתה רוצה, ולאחר מכן העליון כל אחד עם פרוסת לחם.