קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות13
מגזין

פורל עם אורז בר, Radicchio, ומתכון תפוזים

פורל עם אורז בר, Radicchio, ומתכון תפוזים
פורל עם אורז בר, רדיקיו, תפוזים מתכון נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 46 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך רדיקיו, מלח כשר ופלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מתכון אורז מטוגן פראי, מתכון סלט פלפל אורז בר, ו אורז בר מתכון מלית לחם תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 F. מבשלים את האורז על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה מעוטרת וטוסט בתנור, משליך פעם אחת, עד ריחני, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בואו מגניב, אז בערך לקצוץ.
4
חותכים את הקליפה ואת עם 2 של תפוזים. עבודה מעל קערה בינונית, לחתוך לאורך שני הצדדים של כל קטע כתום, משחרר את המקטעים לתוך הקערה.מיץ התפוז הנותר ולהוסיף את המיץ לקערה יחד עם רדיקיו, פקאנים, 1 כף השמן, מלח כפית, ופלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחממים את כף השמן הנותרת במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מתבלים את הטרוטה בכפית כל מלח ופלפל. מבשלים את העור בצד הראשון, בקבוצות, עד מבושל דרך, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פורלפורל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מגישים את הטרוטה על האורז. למעלה עם תערובת תפוז ומפזרים עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פורלפורל
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)