פורל עם אורז בר, Radicchio, ומתכון תפוזים
פורל עם אורז בר, רדיקיו, תפוזים מתכון נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 46 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך רדיקיו, מלח כשר ופלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מתכון אורז מטוגן פראי, מתכון סלט פלפל אורז בר, ו אורז בר מתכון מלית לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. מבשלים את האורז על פי הוראות החבילה.
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה מעוטרת וטוסט בתנור, משליך פעם אחת, עד ריחני, 6 עד 8 דקות.
בואו מגניב, אז בערך לקצוץ.
חותכים את הקליפה ואת עם 2 של תפוזים. עבודה מעל קערה בינונית, לחתוך לאורך שני הצדדים של כל קטע כתום, משחרר את המקטעים לתוך הקערה.מיץ התפוז הנותר ולהוסיף את המיץ לקערה יחד עם רדיקיו, פקאנים, 1 כף השמן, מלח כפית, ופלפל כפית.
מחממים את כף השמן הנותרת במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מתבלים את הטרוטה בכפית כל מלח ופלפל. מבשלים את העור בצד הראשון, בקבוצות, עד מבושל דרך, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מגישים את הטרוטה על האורז. למעלה עם תערובת תפוז ומפזרים עם עירית.