פורל צלוי עם זיתים שחורים וירוקים: Trota Arrosto con Olive Nere e Verdi
טרוטה צלויה עם זיתים שחורים וירוקים: טרוטן Arrosto con Olive Nere e Verdi הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו זיתים, עלי רוזמרין, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Crocchette di miglio, carote e olive nere, ברווז עם זיתים שחורים וריזוטו זית שחור, ו טפנד זיתים שחור קל (עם גירסת זית ירוקה מדי!).
הוראות
מחממים את הגריל או את הגריל.
במחבת סאוט קטנה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה, ואז מוסיפים את הרוזמרין ושום. מבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הזיתים ומבשלים עוד 3 דקות.
להניח כל פורל על 6 גיליונות של רדיד אלומיניום ומתבלים עם מלח ופלפל.
טפטף קצת מתערובת הזית על כל פילה. לעטוף כל פילה עם 2 חתיכות של pancetta,אבטחת עם קיסם.
לעטוף פילה בנייר כסף וגריל או צלייה במשך 10 דקות, עד דגים מבושלים דרך.