פחזניות וניל צרפתיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל פחזניות וניל צרפתיות. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם קמח, מים, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פחזניות וניל צרפתיות, פחזניות וניל, ו פחזניות וניל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, להביא מים וחמאה לרתיחה.
מוסיפים קמח ומלח בבת אחת; מערבבים עד צורות כדור חלקות.
הסר מהחום; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים עד שהתערובת חלקה ומבריקה.
טיפה על ידי כפית עגולה 2 ב. מלבד על דפי אפייה משומנים.
אופים ב 400° במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב.
הסר פחזניות מתלים חוט. מיד לחתוך חריץ בכל אחד כדי שהאדים יברחו. מגניב. פחזניות מפוצלות ולהסיר בצק רך.
למילוי, בקערה, להכות חלב תערובת פודינג על מהירות נמוכה במשך 2 דקות. להכניס למקרר במשך 5 דקות. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף וצ ' יפס. מילוי פחזניות קרם ממש לפני ההגשה; להחליף צמרות. אבק עם סוכר של ממתקים.