קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

פחזניות וניל צרפתיות

פחזניות וניל צרפתיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל פחזניות וניל צרפתיות. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם קמח, מים, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פחזניות וניל צרפתיות, פחזניות וניל, ו פחזניות וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר, להביא מים וחמאה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים קמח ומלח בבת אחת; מערבבים עד צורות כדור חלקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
הסר מהחום; תן לעמוד במשך 5 דקות.
4
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים עד שהתערובת חלקה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
5
טיפה על ידי כפית עגולה 2 ב. מלבד על דפי אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים ב 400° במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר פחזניות מתלים חוט. מיד לחתוך חריץ בכל אחד כדי שהאדים יברחו. מגניב. פחזניות מפוצלות ולהסיר בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
8
למילוי, בקערה, להכות חלב תערובת פודינג על מהירות נמוכה במשך 2 דקות. להכניס למקרר במשך 5 דקות. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף וצ ' יפס. מילוי פחזניות קרם ממש לפני ההגשה; להחליף צמרות. אבק עם סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
תערובת פודינגתערובת פודינג
צ ' יפסצ ' יפס
קרםקרם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. קרם Calvet דה בורדו ברוט עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Calvet Cremant de בורדו ברוט
Calvet Cremant de בורדו ברוט
גוף צהוב זהוב יפה עם בועות קנס מאוד מתמיד.אף אקספרסיבי של פירות צהובים ובריוש. חיך טרי ומאוזן.