קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

פחזניות עם גלידת וניל ורוטב שוקולד

פחזניות עם גלידת וניל ורוטב שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פחזניות עם גלידה Vanillan ורוטב שוקולד. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 754 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם רוטב שוקולד, סוכר, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פחזניות שמנת או פחזניות עם קרם מאפה וניל, מיני פחזניות עם קרם וניל מאפה, ו גלידת וניל צ'אי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
קו גיליון אפייה אחד עם סחף ואחד שני עם נייר קלף (או קו שני הסדינים עם קלף אם אין לך סחף). הגדר מערבל כבד חובה עם מצורף ההנעה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים את המים, החמאה, הסוכר והמלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הקמח בבת אחת, ומערבבים במהירות עם כפית נוקשה או עץ עד הבצק מתרחק מן הצדדים של המחבת ואת החלק התחתון של המחבת הוא נקי, ללא בצק דבק אליו. הבצק צריך להיות מבריק וחלק אבל עדיין לח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
לחות מספיק חייב להתאדות מן הבצק כדי לאפשר לו לספוג יותר שומן כאשר הביצים מתווספים. המשך לערבב כ 5 דקות, התאמת החום לפי הצורך כדי למנוע את הבצק מצביעה. ציפוי דק ייווצר על החלק התחתון ועל הצדדים של המחבת. כאשר מספיק לחות התאדה, קיטור יעלה מהבצק ויהיה ניחוח האגוזים של קמח מבושל.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מיד להעביר את הבצק לקערת המיקסר ולערבב במשך כמה שניות כדי לשחרר חלק מהחום מהבצק. עם המיקסר במהירות בינונית, להוסיף 4 ביצים, אחד בכל פעם, להכות עד כל ביצה משולבת לחלוטין לפני הוספת הבא; לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. כבה את המכונה. הרם חלק מהבצק על מרית גומי, ואז להפוך את המרית כדי לתת לו לברוח: זה צריך ליפול מהמרית לאט מאוד; אם זה לא זז בכלל או יבש מאוד ונופל בגוש אחד, להכות את הביצה הנוספת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מניחים את הבצק בשקית מאפה מצויד עם קצה רגיל 1/2 אינץ'. צינור 15 דיסקים (זה ייתן לך 3 תוספות לבדיקה) על 1 1/2 אינץ 'לרוחב ורק תחת 1/2 אינץ' עבה על גיליון אפייה מרופדת Silpat, משאיר על 1 1/2 אינץ ' ביניהם, כפי שהם יתרחבו כאשר אפוי. מקטרת את השארית על הסדין השני. (יהיו לך כ -4 תריסרים בסך הכל.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
אופים את 15 פחזניות עבור המתכון להקפיא את אלה על גיליון האפייה השני עד המשרד, ואז להעביר מיכל מקפיא להקפיא בפעם אחרת.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים את הפחזניות במשך 10 דקות, להפוך את הסדין סביב, להפוך את התנור עד 177°, ואופים 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר נשיפה אחת לשבור אותו פתוח: זה צריך להיות חלול בפנים ולא דביק או ביצה; אם זה עדיין לח, להחזיר אותו לתנור ולבדוק ב 5 דקות. לקרר את הנשיפות לחלוטין על תבנית האפייה. אחסן במיכל אטום עד שישב בכלא.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחממים התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לחמם את רוטב השוקולד בדוד כפול או במיקרוגל. לחמם את הפחזניות על תבנית אפייה בתנור.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
פיצול כל profiterole במחצית ולסדר 3 על כל צלחת.
4
מניחים כף קטנה של גלידה במחצית התחתונה של כל פחזנית מלמעלה עם המכסה. כפית את הרוטב מעל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
בושון
6
אומן