פחזניות עם גלידת וניל ורוטב שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פחזניות עם גלידה Vanillan ורוטב שוקולד. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 754 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם רוטב שוקולד, סוכר, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פחזניות שמנת או פחזניות עם קרם מאפה וניל, מיני פחזניות עם קרם וניל מאפה, ו גלידת וניל צ'אי.
הוראות
קו גיליון אפייה אחד עם סחף ואחד שני עם נייר קלף (או קו שני הסדינים עם קלף אם אין לך סחף). הגדר מערבל כבד חובה עם מצורף ההנעה.
מערבבים את המים, החמאה, הסוכר והמלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הקמח בבת אחת, ומערבבים במהירות עם כפית נוקשה או עץ עד הבצק מתרחק מן הצדדים של המחבת ואת החלק התחתון של המחבת הוא נקי, ללא בצק דבק אליו. הבצק צריך להיות מבריק וחלק אבל עדיין לח.
לחות מספיק חייב להתאדות מן הבצק כדי לאפשר לו לספוג יותר שומן כאשר הביצים מתווספים. המשך לערבב כ 5 דקות, התאמת החום לפי הצורך כדי למנוע את הבצק מצביעה. ציפוי דק ייווצר על החלק התחתון ועל הצדדים של המחבת. כאשר מספיק לחות התאדה, קיטור יעלה מהבצק ויהיה ניחוח האגוזים של קמח מבושל.
מיד להעביר את הבצק לקערת המיקסר ולערבב במשך כמה שניות כדי לשחרר חלק מהחום מהבצק. עם המיקסר במהירות בינונית, להוסיף 4 ביצים, אחד בכל פעם, להכות עד כל ביצה משולבת לחלוטין לפני הוספת הבא; לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. כבה את המכונה. הרם חלק מהבצק על מרית גומי, ואז להפוך את המרית כדי לתת לו לברוח: זה צריך ליפול מהמרית לאט מאוד; אם זה לא זז בכלל או יבש מאוד ונופל בגוש אחד, להכות את הביצה הנוספת.
מניחים את הבצק בשקית מאפה מצויד עם קצה רגיל 1/2 אינץ'. צינור 15 דיסקים (זה ייתן לך 3 תוספות לבדיקה) על 1 1/2 אינץ 'לרוחב ורק תחת 1/2 אינץ' עבה על גיליון אפייה מרופדת Silpat, משאיר על 1 1/2 אינץ ' ביניהם, כפי שהם יתרחבו כאשר אפוי. מקטרת את השארית על הסדין השני. (יהיו לך כ -4 תריסרים בסך הכל.)
אופים את 15 פחזניות עבור המתכון להקפיא את אלה על גיליון האפייה השני עד המשרד, ואז להעביר מיכל מקפיא להקפיא בפעם אחרת.
אופים את הפחזניות במשך 10 דקות, להפוך את הסדין סביב, להפוך את התנור עד 177°, ואופים 15 דקות יותר.
הסר נשיפה אחת לשבור אותו פתוח: זה צריך להיות חלול בפנים ולא דביק או ביצה; אם זה עדיין לח, להחזיר אותו לתנור ולבדוק ב 5 דקות. לקרר את הנשיפות לחלוטין על תבנית האפייה. אחסן במיכל אטום עד שישב בכלא.
לחמם את רוטב השוקולד בדוד כפול או במיקרוגל. לחמם את הפחזניות על תבנית אפייה בתנור.
פיצול כל profiterole במחצית ולסדר 3 על כל צלחת.
מניחים כף קטנה של גלידה במחצית התחתונה של כל פחזנית מלמעלה עם המכסה. כפית את הרוטב מעל.