פחזניות פודינג דלעת עם מייפל קרמל
פחזניות פודינג דלעת עם מייפל קרמל הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, בורבון, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פחזניות פודינג דלעת עם מייפל קרמל, פודינג דלעת מייפל-נגד כל התבואה, ו פודינג מייפל ודלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר וחמאה בסיר קטן כבד על חום בינוני עד מעורבב וחלק.
להקציף בשמנת. מביאים לרתיחה, ערבוב עד חתיכות קרמל להתמוסס. להפחית את החום בינוני ומבשל 5 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בבורבון ווניל; מבשלים 1 דקה. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. מכסים ומקררים.)
קרם להקציף הבא 6 מרכיבים בסיר גדול כבד. מביאים לרתוח מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
מקציפים סוכר וחלמונים בקערה בינונית. בהדרגה מערבבים תערובת דלעת חם לתוך תערובת חלמון ביצה.
יוצקים פודינג דלעת לתבנית זכוכית 8x8x2-inch; מכסים בנייר כסף.
מניחים צלחת בתבנית אפייה 13x9x2 אינץ'. מילוי תבנית אפייה עם מספיק מים חמים לבוא חצי במעלה הצדדים של המנה.
אופים עד פודינג מוגדר במרכז, על 1 שעה 15 דקות. מגניב לגמרי. כיסוי וצינה עד קר, לפחות 4 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מחממים תנור ל 218°. קו 2 גליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. להביא 1/2 כוס מים, חלב, חמאה, סוכר, ומלח להרתיח בסיר גדול כבד. מערבבים בקמח; מבשלים על חום בינוני-גבוה, ערבוב במרץ, עד הבצק הוא חלק ומתרחק הצדדים של המחבת, על 1 דקה.
העברת תערובת חמה למיקסר עומד. לנצח את הבצק עם מצורף ההנעה במהירות בינונית עד מעט מגניב, על 3 דקות.
הוסף 3 ביצים, 1 בכל פעם, פועם עד מעורבב לאחר כל תוספת. הכה בחלמון ביצה עד מעורבב.
כף 16 תלוליות של הבלילה על הגודל של ביצים גדולות על גיליונות מוכנים, המרווח על 2 סנטימטרים זה מזה. לנצח את הביצה שנותרה בקערה קטנה כדי להתמזג.
מברשת צמרות של פחזניות קלות עם ביצה מוכה.
אופים 15 דקות. מקטינים את התנור ל-375 ° F. ממשיכים לאפות עד שחום זהוב מנופח וכהה, כ-30 דקות יותר.
העברה ל rack כדי להתקרר לחלוטין. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. לאחסן במיכל אטום במקפיא.
הסר מן המקפיא כמה שעות לפני המשך.)
תחמם מחדש את רוטב הקרמל. באמצעות סכין משונן, לחתוך פחזניות אופקית במחצית. כף מעוגלת 1/3 כוס מילוי לחצי התחתון של כל פחזנית. מכסים בחצאים העליונים.
טפטוף ברוטב. כפית של קצפת על פחזניות.
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים ומגישים.
אין לך מיקסר עומד עם קובץ מצורף משוט? השתמש במערבל כף יד במקום.