קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

פחזניות פודינג דלעת עם מייפל קרמל

פחזניות פודינג דלעת עם מייפל קרמל
פחזניות פודינג דלעת עם מייפל קרמל הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, בורבון, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פחזניות פודינג דלעת עם מייפל קרמל, פודינג דלעת מייפל-נגד כל התבואה, ו פודינג מייפל ודלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים סוכר וחמאה בסיר קטן כבד על חום בינוני עד מעורבב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להקציף בשמנת. מביאים לרתיחה, ערבוב עד חתיכות קרמל להתמוסס. להפחית את החום בינוני ומבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמלסיביות קרמל
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מהחום. מערבבים בבורבון ווניל; מבשלים 1 דקה. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קרם להקציף הבא 6 מרכיבים בסיר גדול כבד. מביאים לרתוח מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מהחום.
4
מקציפים סוכר וחלמונים בקערה בינונית. בהדרגה מערבבים תערובת דלעת חם לתוך תערובת חלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים פודינג דלעת לתבנית זכוכית 8x8x2-inch; מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים צלחת בתבנית אפייה 13x9x2 אינץ'. מילוי תבנית אפייה עם מספיק מים חמים לבוא חצי במעלה הצדדים של המנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
אופים עד פודינג מוגדר במרכז, על 1 שעה 15 דקות. מגניב לגמרי. כיסוי וצינה עד קר, לפחות 4 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מחממים תנור ל 218°. קו 2 גליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. להביא 1/2 כוס מים, חלב, חמאה, סוכר, ומלח להרתיח בסיר גדול כבד. מערבבים בקמח; מבשלים על חום בינוני-גבוה, ערבוב במרץ, עד הבצק הוא חלק ומתרחק הצדדים של המחבת, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
העברת תערובת חמה למיקסר עומד. לנצח את הבצק עם מצורף ההנעה במהירות בינונית עד מעט מגניב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הוסף 3 ביצים, 1 בכל פעם, פועם עד מעורבב לאחר כל תוספת. הכה בחלמון ביצה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
כף 16 תלוליות של הבלילה על הגודל של ביצים גדולות על גיליונות מוכנים, המרווח על 2 סנטימטרים זה מזה. לנצח את הביצה שנותרה בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מברשת צמרות של פחזניות קלות עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
אופים 15 דקות. מקטינים את התנור ל-375 ° F. ממשיכים לאפות עד שחום זהוב מנופח וכהה, כ-30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
העברה ל rack כדי להתקרר לחלוטין. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. לאחסן במיכל אטום במקפיא.
8
הסר מן המקפיא כמה שעות לפני המשך.)
9
תחמם מחדש את רוטב הקרמל. באמצעות סכין משונן, לחתוך פחזניות אופקית במחצית. כף מעוגלת 1/3 כוס מילוי לחצי התחתון של כל פחזנית. מכסים בחצאים העליונים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
10
טפטוף ברוטב. כפית של קצפת על פחזניות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
11
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
1
אין לך מיקסר עומד עם קובץ מצורף משוט? השתמש במערבל כף יד במקום.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרדלעת טהורה משומרדלעת טהורה משומר1כף. חומץ ביין אדוםעוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות9largesחלמוניםחלמונים4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1אוראו ממולאים כפוליםallspice הקרקעallspice הקרקע1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון1חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה16שרימפס וורידיםקצפת ממותקת קלותקצפת ממותקת קלות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר מייפלסוכר מייפל2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי פקאן, קלויים, קצוציםאגוזי פקאן, קלויים, קצוצים0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 מקל) חמאה לא מלוחה(1 מקל) חמאה לא מלוחה0חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשראינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת