פחזניות פטריות
פחזניות פטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 743 קלוריות. אם יש לכם בצל, ביצה, יריעות בצק עלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: פחזניות פטריות, פחזניות פטריות, ו פחזניות פטריות.
הוראות
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד חלקה. מערבבים פטריות ו -4 המרכיבים הבאים. כיסוי וצינה 1 עד 24 שעות.
להקציף יחד ביצה 1 כף. מים בקערה קטנה.
רול 1 בצק עלים גיליון לתוך 16-x 10 אינץ מלבן על משטח מקומח קלות.
חותכים את הבצק לחצי לאורכו.
מורחים 1/2 תערובת גבינת שמנת כוס במרכז כל מלבן; קצוות מברשת עם תערובת ביצה. מקפלים כל מאפה חצי לאורכו על מילוי, וקצוות קמצוץ לאטום.
חותכים מאפים ל-10 חתיכות כל אחד, ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. חזור על הנוהל עם שאריות בצק עלים, תערובת ביצים ותערובת גבינת שמנת.
מברשת הנותרים תערובת ביצה מעל צמרות של חתיכות מאפה; מפזרים פלפל.
אופים ב 400 במשך 20 עד 25 דקות או עד השחמה.
* 2 (2-עוז.) חבילות חמאה שום ועשב גבינה מורחבת ניתן להחליף.
הערה: כדי לעשות קדימה, להכין מתכון לפי הוראות צעד להקפיא חתיכות על גיליון אפייה עד המשרד (כ 1 שעה), ולהעביר שקיות מקפיא פלסטיק zip העליון. להקפיא עד 1 חודש. כדי לאפות, מניחים פחזניות קפואות על דפי אפייה מרופדים בנייר קלף, וממשיכים לפי ההוראות