זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-55 דקות. נסו פחזניות שוקולד, פחזניות שוקולד, ו פחזניות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מילוי: בסיר בינוני, מחממים את החלב ואת שעועית וניל לרתיחה מעל חום בינוני. מיד לכבות את החום ולהניח בצד להחדיר במשך 15 דקות. בקערה, לטאטא את חלמוני ביצה וסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את עמילן התירס ומקציפים במרץ עד שלא יישארו גושים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
לטאטא ב 1/4 כוס של תערובת חלב חם עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
לטאטא בתערובת חלב חם הנותרים, הזמנת הסיר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
5
יוצקים את התערובת דרך מסננת בחזרה לסיר. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מטאטא כל הזמן, עד מעובה ולאט רותח.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
הסר מהחום ומערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
בואו להתקרר מעט. מכסים בניילון נצמד, לוחצים קלות על הפלסטיק על פני השטח כדי למנוע היווצרות עור. צמרמורת לפחות 2 שעות או עד מוכן לשרת. פודינג יכול להיות מורכב עד 24 שעות מראש. להכניס למקרר עד 1 שעה לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
מאפה: מחממים התנור ל 425 מעלות. קו מחבת גיליון עם נייר קלף. בסיר גדול, להביא את המים, חמאה, מלח וסוכר לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה. כאשר הוא רותח, מיד לקחת את המחבת את החום. ערבוב עם כף עץ, להוסיף את כל הקמח בבת אחת ומערבבים קשה עד כל הקמח משולב, 30 עד 60 שניות. חזור לחום ולבשל, ערבוב, 30 שניות. לגרד את התערובת לתוך מערבל מצויד מצורף משוט (או להשתמש מערבל יד).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גריסי פנינה לבנים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מערבבים במהירות בינונית. עם ריצת המיקסר, להוסיף 3 ביצים, 1 ביצה בכל פעם. להפסיק לערבב לאחר כל תוספת לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מערבבים עד שהבצק חלק ומבריק והביצים משולבות לחלוטין. הבצק צריך להיות עבה, אבל צריך ליפול לאט ובהתמדה מן המקצפים כאשר אתה מרים אותם מהקערה. אם הבצק עדיין נצמד למכות, מוסיפים את הביצה 1 הנותרים ומערבבים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
באמצעות שקית מאפה מצויד קצה רגיל גדול, אורכי שומן צינור של בצק (על הגודל והצורה של נקניק ג ' מבו) על תבנית אפייה מרופדת, משאיר 2 סנטימטרים של מקום ביניהם. אתה צריך 8 עד 10 אורכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב, צלוי, קלוף, ללא גרעינים וקצוץ דק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
12
שטיפת ביצים: בקערה, לטאטא את הביצה ומים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מברשת את פני השטח של כל אקלר עם לשטוף את הביצה. השתמש באצבעותיך כדי להחליק כל בליטות של נקודות בצק שנותרו על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
14
אופים 15 דקות, ואז להפחית את החום ל 375 מעלות ואופים עד נפוח וזהוב בהיר, כ 25 דקות יותר. נסה לא לפתוח את דלת התנור לעתים קרובות מדי במהלך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
בואו להתקרר על תבנית האפייה. להתאים את קצה מאפה רגיל בגודל בינוני על האצבע המורה שלך ולהשתמש בו כדי לעשות חור בסוף כל אקלר (או פשוט להשתמש קצה האצבע שלך). באמצעות שקית מאפה מצויד קצה רגיל בגודל בינוני, בעדינות צינור פודינג לתוך הפחזניות, באמצעות רק מספיק כדי למלא את החלק הפנימי (לא למלא אותם מלא).
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
16
זיגוג: בסיר קטן, לחמם את הקרם על חום בינוני רק עד שהוא רותח. מיד לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
17
שים את השוקולד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
18
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומקציפים עד מומס וחלק. להפריש ולשמור חם. זיגוג יכול להיות מורכב עד 48 שעות מראש. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש, ולחמם מחדש במיקרוגל או מעל מים חמים כאשר מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכן
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגיות אוראו קצוצות
19
לטבול את צמרות הפחזניות בזיגוג שוקולד חם ולהגדיר על מחבת גיליון. צמרמורת, חשופה, לפחות 1 שעה כדי להגדיר את הזיגוג.