קושירגיל
מוכן ב14 דק.
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Fieri-4

Fieri-4
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Fieri - 4. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו תותים, חלב, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. נסו פפרדלה עם צדפות - גיא פירי, סלט Fieri Farfalle, ו יוקה צ'יפס - גיא פירי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חלב, ביצים, אגוז מוסקט, קינמון ווניל בקערה רדודה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ונילוניל
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
להרכבה, להפיץ שכבה דקה של גבינת שמנת על צד 1 של פרוסות הלחם. חצי למעלה פרוסות עם הפרי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מורחיםמורחים
לחםלחם
פירותפירות
3
מניחים עוד חתיכת לחם למעלה, גבינת שמנת בצד למטה, יצירת כריך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
לחםלחם
4
מחממים מחבת ל 350 מעלות f. מברשת קלה עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
תן את תערובת החלב מערבבים מהר, ולטבול את הכריכים לתוך הבלילה, ציפוי כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
6
מקום על המחבת. מבשלים 3 עד 4 דקות לכל צד, ולאחר מכן להפעיל את הקצוות ומבשלים חום באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
כדי לשרת, פרוסת כריכים לשניים באלכסון ולהעביר למגש הגשה.
8
מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
סירופ מייפלסירופ מייפל