פחית בירה של ביג באד עוף
עוף פחית הבירה של ביג באד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 768 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אורגנו, בירה, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, פנקייק חלב חמאה אפוי גדול ורך, ו בירה-בריין-Can Chicken (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 232°. לשטוף את העוף עם מים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מערבבים את האורגנו, אבקות שום ובצל, פפריקה, זנגביל, מרווה, מלח ופלפל בקערה קטנה. שפשף חצי מתערובת התבלינים בתוך חלל העוף. בעדינות להפריד את העור מן השד עוף ולשפשף את שאר התערובת על הבשר, מתחת לעור.
פתח את הבירה ושופך על 1/2 כוס. זרוק את השום לתוך הפחית.
מניחים את חלל העוף על פחית הבירה ולהגדיר את העוף, יכול לצדד, במחבת תנור גדול בטוח.
מניחים 2 או 3 פרוסות בייקון בחלל הצוואר העליון של העוף לעטוף את הנותרים 5 או 6 פרוסות בייקון סביב החלק החיצוני של העוף.
צולים את העוף במשך 10 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה ל 163° וצולים במשך 1 שעה או עד הטמפרטורה הפנימית בחלק העבה ביותר של הירך רושמת165 על מדחום מיידי לקרוא.
תן מנוחה במשך 5 עד 10 דקות.
הסר בייקון ומגיש את העוף כולו, מגורר, או לחתוך לחלקים.