פחם ארקטי עם פטריות
אם יש לך בסביבה 25 דקות לבלות במטבח, פחם ארקטי עם פטריות עשוי להיות סופר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית מתכון לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 34 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 302 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. גשו לסופר וקנו חרדל מחיטה מלאה, פטריות כפתור, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 97%. ארקטיק צ'אר טוסטאדאס, ארקטיק צ'אר וובודינה, ו פחם ארקטי עם מנגולד מוקפץ דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות. מתבלים את הדג במלח ופלפל.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה עד להבהבה.
מוסיפים את הדג וצורבים עד להזהבה בתחתית ומבשלים באמצע הדרך, כ -3 דקות. הופכים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד לבישול, 3 עד 5 דקות נוספות.
בינתיים מנגבים את המחבת, מחזירים לאש בינונית-גבוהה ומוסיפים את 3 כפות השמן הנותרות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ללא ערבוב, עד להשחמה בצד אחד, בערך 1 דקה. מערבבים ומבשלים עד להשחמה כולה, כ -3 דקות נוספות.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם רכים, תוך ערבוב, כ -2 דקות.
מקציפים פנימה 2 כפות חומץ והחרדל ומביאים לרתיחה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את העירית והפטרוזיליה.
מזלפים את הארוגולה בשמן וחומץ בקערה, מתבלים במלח ופלפל וזורקים. מחלקים בין צלחות ומגישים עם הדג. כף את הפטריות ומיצי המחבת מעל.
מחממים תנור ל -350 מעלות. מתבלים את הדג במלח ופלפל.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה עד להבהבה.
מוסיפים את הדג וצורבים עד להזהבה בתחתית ומבשלים באמצע הדרך, כ -3 דקות. הופכים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד לבישול, 3 עד 5 דקות נוספות.
בינתיים מנגבים את המחבת, מחזירים לאש בינונית-גבוהה ומוסיפים את 3 כפות השמן הנותרות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ללא ערבוב, עד להשחמה בצד אחד, בערך 1 דקה. מערבבים ומבשלים עד להשחמה כולה, כ -3 דקות נוספות.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם רכים, תוך ערבוב, כ -2 דקות.
מקציפים פנימה 2 כפות חומץ והחרדל ומביאים לרתיחה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את העירית והפטרוזיליה.
מזלפים את הארוגולה בשמן וחומץ בקערה, מתבלים במלח ופלפל וזורקים. מחלקים בין צלחות ומגישים עם הדג. כף את הפטריות ומיצי המחבת מעל.