קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות86
מגזין

פחם ארקטי עם פטריות

פחם ארקטי עם פטריות
אם יש לך בסביבה 25 דקות לבלות במטבח, פחם ארקטי עם פטריות עשוי להיות סופר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית מתכון לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 34 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 302 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. גשו לסופר וקנו חרדל מחיטה מלאה, פטריות כפתור, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 97%. ארקטיק צ'אר טוסטאדאס, ארקטיק צ'אר וובודינה, ו פחם ארקטי עם מנגולד מוקפץ דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות. מתבלים את הדג במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים 1 כף שמן זית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה עד להבהבה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הדג וצורבים עד להזהבה בתחתית ומבשלים באמצע הדרך, כ -3 דקות. הופכים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד לבישול, 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בינתיים מנגבים את המחבת, מחזירים לאש בינונית-גבוהה ומוסיפים את 3 כפות השמן הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ללא ערבוב, עד להשחמה בצד אחד, בערך 1 דקה. מערבבים ומבשלים עד להשחמה כולה, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם רכים, תוך ערבוב, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
7
מקציפים פנימה 2 כפות חומץ והחרדל ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את העירית והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
9
מזלפים את הארוגולה בשמן וחומץ בקערה, מתבלים במלח ופלפל וזורקים. מחלקים בין צלחות ומגישים עם הדג. כף את הפטריות ומיצי המחבת מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
צילום: אנטוניס אכילאוס
11
מחממים תנור ל -350 מעלות. מתבלים את הדג במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מחממים 1 כף שמן זית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה עד להבהבה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים את הדג וצורבים עד להזהבה בתחתית ומבשלים באמצע הדרך, כ -3 דקות. הופכים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד לבישול, 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
בינתיים מנגבים את המחבת, מחזירים לאש בינונית-גבוהה ומוסיפים את 3 כפות השמן הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ללא ערבוב, עד להשחמה בצד אחד, בערך 1 דקה. מערבבים ומבשלים עד להשחמה כולה, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
16
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם רכים, תוך ערבוב, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
17
מקציפים פנימה 2 כפות חומץ והחרדל ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
18
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את העירית והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
19
מזלפים את הארוגולה בשמן וחומץ בקערה, מתבלים במלח ופלפל וזורקים. מחלקים בין צלחות ומגישים עם הדג. כף את הפטריות ומיצי המחבת מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
20
צילום: אנטוניס אכילאוס