פטאטאס בראוואס
פטאטאס בראוואס נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 140 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמן זית, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כפית של 29%, וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פטאטאס בראוואס, פטאטאס בראוואס, ו פטאטאס בראוואס.
הוראות
להכנת תפוחי אדמה מניחים תפוח אדמה בסיר בינוני; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד פריך-רך; לנקז היטב.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף חמאה 2 כפיות שמן למחבת, מתערבל כדי מעיל תחתון של פאן; חום 30 שניות או עד קצף שוכך.
מוסיפים תפוח אדמה למחבת; מטגנים 8 דקות או עד להשחמה, תוך ערבוב פעמיים. מערבבים פנימה 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל אדום ושום; מטגנים 1 דקה.
הסר את תערובת תפוחי האדמה מהתבנית; שמור על חום.
להכנת רוטב מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף 1 כפית שמן למחבת, מתערבל כדי מעיל; חום 15 שניות.
מוסיפים בצל ופלפל; מטגנים 5 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל אדום ורוטב עגבניות; מביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה.
יוצקים תערובת בצל לבלנדר.
להסיר מרכז חתיכה של בלנדר מכסה (כדי לאפשר קיטור לברוח); מאובטח בלנדר מכסה על בלנדר.
הניחו מגבת נקייה מעל הפתח במכסה הבלנדר (כדי למנוע התזות). מערבבים עד חלקה.
מגישים רוטב עם תערובת תפוחי אדמה.
מקשטים בענפי פטרוזיליה, אם רוצים.