פטה שעועית לבנה
פטה שעועית לבנה עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וצמחוני יש 67 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מלח, פולי קנליני, רוטב סויה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך את כלמתכונים. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 8%. מתכונים דומים: פטה שעועית לבנה עם תענוג עגבניות, שעועית לבנה בסגנון ים תיכוני עם עגבניות מיובשות וזיתים, ו שעועית חמאה וכמהין לבן פ'?.
הוראות
משמנים קלות קערת הגשה בחמאה.
יוצקים שמן זית למחבת; מוסיפים פלפל לבן, פפריקה מעושנת ופלפל קאיין.
מניחים את המחבת על אש בינונית ומחממים את התבלינים עד שהם ריחניים, 2 עד 3 דקות.
מערבבים שאלוט לתוך השמן והתבלינים החמים; מבשלים ומערבבים עד שהשאלוט מתחיל לשנות צבע, 3 עד 5 דקות.
מערבבים שעועית קנליני ורסק עגבניות לתערובת השאלוט והתבלינים. מבשלים ומערבבים תוך כדי ריסוק השעועית ביסודיות, כ -5 דקות.
מערבבים שרי ורוטב סויה דרך תערובת השעועית המעוכה; מבשלים עד שהנוזל מתאדה, 1 עד 2 דקות.
מסירים את המחבת מהאש. מערבבים חמאה מומסת דרך תערובת השעועית; מתבלים במלח. לארוז את תערובת שעועית לתוך קערה מוכנה.
מצננים במקרר לפחות 1 שעה; מקשטים עם פטרוזיליה ופפריקה לשרת.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן הם בחירה מצוינת עבור צרפתית. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו מאופרי קוטס דה בורדו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![שאטו מאופרי קוטס דה בורדו]()
שאטו מאופרי קוטס דה בורדו