פטוצ'יני אלפרדו חסילונים
אם יש לכם מלח, פטרוזיליה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: פטוצ'יני אלפרדו חסילונים, פטוצ'יני אלפרדו חסילונים, ו פטוצ'יני אלפרדו חסילונים.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת גדולה, לבשל ומערבבים שרימפס ושום בחמאה במשך כדקה אחת.
יוצקים במחצית וחצי; מערבבים.
מפזרים גבינת פרמזן בכף אחת בכל פעם, ערבוב כל הזמן. אחרי הכל פרמזן הוא הוסיף, לערבב פטרוזיליה ומלח. מערבבים לעתים קרובות לוודא שזה לא להרתיח. לרוטב ייקח זמן להתעבות.
כאשר הרוטב התעבה, לשלב עם אטריות פסטה מבושלות; לשרת חם.