פטוצ'יני אפוי שמנת עם אסיאגו וטימין
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פטוצ'יני אפוי שמנת עם אסיאגו וטימין. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 44 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל של 937 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם עלי טימין, פלפל, פסטה פטוצ'יני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. נסו פולנטה ארוחת בוקר שמנת עם אסיאגו, טימין, בייקון וביצים עלומות, פטרניפס אפוי שמנת עם טימין, ו כרישה אפויה שמנת עם שום, טימין ופרמיג'אנו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות.
מסננים פסטה בהזמנת 1 כוס נוזל בישול הפסטה.
בקערה גדולה שלבו את 2 כוסות גבינת איאגו, קרם פרש, פרמזן, טימין, מלח, פלפל, פסטה מבושלת ונוזל בישול פסטה. זורקים בעדינות עד לאיחוד כל המרכיבים והפסטה מצופה.
מניחים את הפסטה בתבנית אפייה בחמאה ומפזרים את יתרת 1/4 כוס גבינת אסיאגו.
אופים עד להזהבה מעל, כ-25 דקות.
בואו לשבת לפחות 5 דקות ולהגיש.