פטוצ'יני לימון עם ברוקולי ופנצ' טה "קרוטונים"
אם יש לכם קליפת לימון, פטוצ'יני, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו פטוצ'יני לימון עם ברוקולי ופנצ' טה "קרוטונים", מרק גזר צלוי עם קרוטונים פנקטה, ו פטוצ'יני עם שעועית ופנצ' טה (מתכונים דומים).
הוראות
Sauté pancetta במחבת בינונית כבדה מעל חום בינוני גבוה עד כמעט פריך וחום.
מבשלים ברוקולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז אבל עדיין ירוק בהיר, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר ברוקולי לקערה בינונית.
מוסיפים פסטה לאותו מים רותחים; מבשלים עד מכרז, ערבוב מדי פעם.
מסננים פסטה; לחזור לאותו סיר.
הוסף הבא 5 מרכיבים. לזרוק על אש נמוכה למעיל.
מוסיפים פנצ ' טה, ברוקולי וגבינה, מוסיפים כדי להתמזג. פסטה העונה עם פלפל.
אם pancetta פרוס דק הוא כל מה שהוא זמין, לא קוביות זה. רק להתפורר זה גס לאחר sautéing.