קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאנטנס תפוח קרמל

פאנטנס תפוח קרמל
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 739 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר מגורען, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו יוגורט Fantans (עשוי במכונת לחם), חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, ו קרמל תפוח דלעת ספייס מאפינס עם זיגוג קרמל מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בביצה, הבא 3 מרכיבים, ו 1 1/2 כוסות קמח לחם. הכה במהירות בינונית, באמצעות מצורף משוט, 1 דקה או עד חלקה. בהדרגה לנצח קמח מחיטה מלאה מספיק קמח לחם שנותר כדי להפוך את הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הפוך את הבצק על משטח משוריין היטב, ללוש עד חלק וגמיש (6 עד 8 דקות), זרועים משטח עם קמח לחם לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
מניחים את הבצק בקערה גדולה משומנת קלות, הופך לשומן העליון. מכסים בניילון נצמד, ומניחים לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 עד 55 דקות או עד הוכפלו בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בינתיים, להכין מילוי: להמיס 1 כף. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף תפוחים והבא 2 מרכיבים, ו לטחון 4 עד 5 דקות או עד תפוחים הם פריך במכרז. מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
6
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
7
רול לתוך מלבן 20-x 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
התפשטות 8 כפות שנותרו. חמאה רכה על בצק. מערבבים יחד 3/4 כוס סוכר מגורען וקינמון; מפזרים על חמאה, העליון עם פקאן ותערובת תפוח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
לשימור,לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
חותכים את הבצק לרצועות 5 (12-x 4 אינץ'); מחסנית רצועות בצק. להחליף כל תפוחים ופקאנים שנופלים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
חותכים מחסנית לתוך מלבנים 6 (4-x 2-inch); חותכים כל מלבן במחצית לרוחב כדי ליצור ריבועים 12 (2-inch).
11
מניחים ריבועים מוערמים, לחתוך צדדים למעלה, לתוך כוסות של מחבת מאפין משומן קלות 12 כוס. לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק; תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות עד 1 שעה או עד רולס לעלות על 3/4 אינץ ' מעל שפת המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
בישול פולנטהבישול פולנטה
12
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
אופים 18 עד 20 דקות או עד חום זהוב עמוק. מגניב במחבת על מתלה תיל 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הסר מהמחבת למתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
הכן זיגוג: להביא חמאה 1/3 כוס סוכר חום 1/3 כוס לרתיחה ב 1-qt. סיר כבד מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן; להרתיח 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
16
הסר מהחום; טפטוף על גבי לחמניות חמות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

מרכיבים

7אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)envelope active-שמרים יבשיםenvelope active-שמרים יבשים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקלופים וחתוכים תפוחים Braeburn (כ -3 גדולים)קלופים וחתוכים תפוחים Braeburn (כ -3 גדולים)8ריבס, קצוץ טרי או קפואזיגוגזיגוג3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לחםקמח לחם596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר ארוז היטבסוכר חום בהיר ארוז היטב796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר ארוז היטבסוכר חום בהיר ארוז היטב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, נמסהחמאה, נמסה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו9(חוֹרֶף)חמאה, מרוכך ומחולקחמאה, מרוכך ומחולק1גדול(קיבלר)(קיבלר)8ריבס, קצוץ טרי או קפואבצקבצק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצימוקים זהוביםצימוקים זהובים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך11 קילו קישואים,צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קינמון טחוןקינמון טחון1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי פקאן קצוציםאגוזי פקאן קצוצים11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (105° עד 115°)מים חמים (105° עד 115°)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה