מתכון זה מספק 8 מנות. עם 739 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר מגורען, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו יוגורט Fantans (עשוי במכונת לחם), חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, ו קרמל תפוח דלעת ספייס מאפינס עם זיגוג קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בביצה, הבא 3 מרכיבים, ו 1 1/2 כוסות קמח לחם. הכה במהירות בינונית, באמצעות מצורף משוט, 1 דקה או עד חלקה. בהדרגה לנצח קמח מחיטה מלאה מספיק קמח לחם שנותר כדי להפוך את הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחם
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הפוך את הבצק על משטח משוריין היטב, ללוש עד חלק וגמיש (6 עד 8 דקות), זרועים משטח עם קמח לחם לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחם
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
מניחים את הבצק בקערה גדולה משומנת קלות, הופך לשומן העליון. מכסים בניילון נצמד, ומניחים לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 עד 55 דקות או עד הוכפלו בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בינתיים, להכין מילוי: להמיס 1 כף. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף תפוחים והבא 2 מרכיבים, ו לטחון 4 עד 5 דקות או עד תפוחים הם פריך במכרז. מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
6
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוף
7
רול לתוך מלבן 20-x 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
8
התפשטות 8 כפות שנותרו. חמאה רכה על בצק. מערבבים יחד 3/4 כוס סוכר מגורען וקינמון; מפזרים על חמאה, העליון עם פקאן ותערובת תפוח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
יכול דיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
חותכים את הבצק לרצועות 5 (12-x 4 אינץ'); מחסנית רצועות בצק. להחליף כל תפוחים ופקאנים שנופלים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
חותכים מחסנית לתוך מלבנים 6 (4-x 2-inch); חותכים כל מלבן במחצית לרוחב כדי ליצור ריבועים 12 (2-inch).
11
מניחים ריבועים מוערמים, לחתוך צדדים למעלה, לתוך כוסות של מחבת מאפין משומן קלות 12 כוס. לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק; תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות עד 1 שעה או עד רולס לעלות על 3/4 אינץ ' מעל שפת המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
בישול פולנטה
12
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
אופים 18 עד 20 דקות או עד חום זהוב עמוק. מגניב במחבת על מתלה תיל 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הסר מהמחבת למתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
הכן זיגוג: להביא חמאה 1/3 כוס סוכר חום 1/3 כוס לרתיחה ב 1-qt. סיר כבד מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן; להרתיח 1 דקה, ערבוב כל הזמן.