קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות91
מגזין

לוחשת Crisper: סקווש וקינואה עם רוטב כוסברה-ליים

לוחשת Crisper: סקווש וקינואה עם רוטב כוסברה-ליים
הלוחש Crisper: סקווש קינואה עם רוטב כוסברה-סיד נטול גלוטן,, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ים, פלפל, דלעת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-274 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הלוחש Crisper: צנצנת קיסר, הלוחש Crisper: מהו Cucuzza, ו הלוחש Crisper: מה לעשות עם יותר מדי כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
חותכים את הדלעת לרבעים. לגרוף החוצה ולהשליך את הזרעים עיסת סיבי.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
חותכים כל רבעון סקווש לתוך 1/4 אינץ ' עבה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4
מניחים פלחי סקווש על תבנית אפייה וזורקים עם 1 כף שמן זית ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
סכין קילוףסכין קילוף
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מורחים את הפרוסות בשכבה אחת במחבת. צלוי במשך כ 30 דקות, עד רך מעט השחמה. שים בצד כדי להתקרר מעט. (לחלופין, אם יש לך תנור הסעה, זה נהדר להשתמש כאן, ב 400 ° F.)
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בינתיים, למקם את קינואה בסיר 4 ליטר מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב, עד קלוי קלוי, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מבשלים, חשופים, עד שקינואה הופכת שקופה ומים נספגים כמעט, כ -10 דקות. ואז מערבבים בתרד התינוק בבת אחת, מניחים מכסה על הסיר, ומבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום גדולות, קלופות וקצוצות2 שיני שום גדולות, קלופות וקצוצות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
כדי להפוך את הרוטב, לטאטא יחד את הנותרים 2 כפות שמן זית, גרידת סיד ומיץ, הנותרים 1/2 כפית מלח, ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
בקערה גדולה, מניחים את הדלעת הקלויה, תערובת קינואה-תרד, כוסברה קצוצה, וזרעי דלעת.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
טפטוף עם ההלבשה ולזרוק בעדינות למעיל.
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. שומר היטב במקרר עד שלושה ימים.