לוחשת Crisper: סקווש וקינואה עם רוטב כוסברה-ליים
הלוחש Crisper: סקווש קינואה עם רוטב כוסברה-סיד נטול גלוטן,, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ים, פלפל, דלעת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-274 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הלוחש Crisper: צנצנת קיסר, הלוחש Crisper: מהו Cucuzza, ו הלוחש Crisper: מה לעשות עם יותר מדי כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הדלעת לרבעים. לגרוף החוצה ולהשליך את הזרעים עיסת סיבי.
חותכים כל רבעון סקווש לתוך 1/4 אינץ ' עבה טריזים.
מניחים פלחי סקווש על תבנית אפייה וזורקים עם 1 כף שמן זית ו 1/4 כפית מלח.
מורחים את הפרוסות בשכבה אחת במחבת. צלוי במשך כ 30 דקות, עד רך מעט השחמה. שים בצד כדי להתקרר מעט. (לחלופין, אם יש לך תנור הסעה, זה נהדר להשתמש כאן, ב 400 ° F.)
בינתיים, למקם את קינואה בסיר 4 ליטר מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב, עד קלוי קלוי, כשתי דקות.
מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מבשלים, חשופים, עד שקינואה הופכת שקופה ומים נספגים כמעט, כ -10 דקות. ואז מערבבים בתרד התינוק בבת אחת, מניחים מכסה על הסיר, ומבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות יותר.
כדי להפוך את הרוטב, לטאטא יחד את הנותרים 2 כפות שמן זית, גרידת סיד ומיץ, הנותרים 1/2 כפית מלח, ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם.
בקערה גדולה, מניחים את הדלעת הקלויה, תערובת קינואה-תרד, כוסברה קצוצה, וזרעי דלעת.
טפטוף עם ההלבשה ולזרוק בעדינות למעיל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. שומר היטב במקרר עד שלושה ימים.