קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות42
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטוצ'יני נו פרדו עם ברוקולי ופטריות מוקפצות

פטוצ'יני נו פרדו עם ברוקולי ופטריות מוקפצות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Fettuccine No-Fredo עם ברוקולי פטריות מטוגנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 277 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, ברוקולי, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטוצ'יני קולי-פרדו עם כרוב ניצנים ובייקון, פטוצ'יני עם שעועית וברוקולי ופטריות.

הוראות

1
מחממים מחבת שאינה מקל מוברשת או מרוססת עם קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את 2 שיני שום ופטריות, ומבשלים, ערבוב, עד הפטריות מתחילים להפריש את המיצים שלהם. אתה יכול למנוע מהם להתייבש על ידי שמירה על המחבת מכוסה בין התעוררות. כאשר הפטריות נעשות עסיסיות, מוסיפים את היין והמלח לפי הטעם. מבשלים רק עד היין נספג ולאחר מכן להפריש, מכוסה, עד מוכן לשרת. פסטה: להביא סיר גדול של מים לרתיחה, להוסיף את פטוצ ' יני ומלח, אם תרצה, ולהגדיר טיימר במשך 3 דקות פחות מכמות הזמן המצוין על החבילה. כאשר הטיימר יוצא, מוסיפים את הברוקולי ומבשלים במשך שלוש דקות, או עד הפסטה היא אל דנטה. (עבור הפטוצ ' יני שלי, זה אומר שבישלתי אותו במשך 9 דקות, הוספתי את הברוקולי, ובישלתי אותו לעוד 3.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מסננים את הפסטה ואת הברוקולי ומחזירים אותו למחבת. מערבבים את רוטב הכרובית ומגישים עם פטריות מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות