פטוצ'יני עם אגוזי מלך ופטרוזיליה
פטוצ'יני עם אגוזי מלך ופטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 663 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות ותקני ציר עוף, פטוצ'ין, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו תרד בייבי עם פטוצ'יני, משמשים & אגוזי מלך, פטוצ'יני עם פסטו פטרוזיליה ואגוזי מלך, ו סלט שעורה עם פטרוזיליה ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפסטה אל דנטה על פי הוראות החבילה, ולאחר מכן לנקז במסננת.
בינתיים, טוסט אגוזי מלך במחבת יבשה קטנה על חום בינוני גבוה עד ריחני, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות.
בסיר התבשל הפסטה, מחממים את שמן הזית על אש נמוכה, מוסיפים את השום ערבוב עד רך וריחני, 3 עד 4 דקות (להיזהר לא לשרוף אותו). להחזיר את הפסטה לסיר, להוסיף את המרק, כל אבל 2 כפות של אגוזי מלך, פטרוזיליה, מלח ופלפל ולזרוק לשלב, בישול על אש נמוכה במשך 1 עד 2 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס פרמזן וזורקים לשלב. סדר 1/2 כוס עלי ארוגולה על כל אחת מ 4 צלחות הגשה. למעלה כל אחד עם כ 2 כוסות פסטה.
מפזרים גבינה נותרת, אגוזי מלך שמורים ופטרוזיליה יותר.
מקור מצוין של: חלבון, סיבים, ויטמין A, ויטמין C, ויטמין K, ברזל, מנגן
מקור טוב של: חומצה פולית, נחושת, מגנזיום, סידן