בלסמי מטוגן בריסל עם Pancetta
אם יש לך שום, מלח ופלפל, pancettan בקוביות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו כרוב ניצנים מזוגג בלסמי עם פנצ'טה, כרוב ניצנים בזיגוג בלסמי עם פנצ'טה, ו כרוב ניצנים קלוי עם סירופ פנקטן ובלסמי (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות) 355 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פירורי לחם טריים (אם כי מצאתי שאני צריך הרבה פחות) 907 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) כרוב ניצנים, שטף גזוז 2 (חוֹרֶף) שמן זית כתית מעולה בתוספת גלוג נוסף או שניים עבור טפטוף 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) רוטב פלפל לימון 355 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק ozs pancetta בקוביות קטנות 2 (חוֹרֶף) פטרוזיליה קצוצה 6 ריבס, קצוץ טרי או קפוא מלח ופלפל 3 (חוֹרֶף) שאלוט טחון 2 (יכול להיות או להרחיק) עלי קורנית 4 (חוֹרֶף) חמאה ללא מלח 355 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק ציר עגל, עוף עשיר או מרק ירקות, יותר במידת הצורך