כרוב ניצנים קלוי
כרוב ניצנים קלויים הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו שן שום, דגני אורז כגון פצפוצי אורז, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כרוב ניצנים קלוי של Kittencal / כרוב ניצנים, גבינה מטוגנת פולנטה w / פאן קלוי כרוב ניצנים בלסמי + שמן מרווה שום קלוי, ו כרוב ניצנים קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232° עם מתלה בשליש העליון.
לזרוק כרוב ניצנים עם שמן, ולאחר מכן לארגן, לחתוך צדדים למטה, בתבנית אפייה רדודה 17 על 12 אינץ'. צלי, ללא סיבוב, עד העלים החיצוניים הם מכרז וחום כהה מאוד, 40 עד 45 דקות.
מוסיפים חמאה וזורקים למעיל.
מערבבים יחד את כל מרכיבי ההלבשה עד שהסוכר מומס.
מבשלים דגנים, שמן, ו shichimi togarashi במחבת קטנה על חום בינוני, רועד מחבת ערבוב, עד אורז מצופה ומתחיל להפוך זהב, על 3 דקות.
העברה לקערה וקריר, ערבוב מדי פעם.
שים כרוב ניצנים בקערת הגשה, ואז לזרוק עם רק מספיק רוטב למעיל.
מפזרים אורז נפוח ומגישים רוטב שנותר בצד.
* אורז נפוח יכול להתבצע 3 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. * רוטב, ללא נענע וכוסברה, ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר ולהוסיף עשבי תיבול לפני השימוש.* כרוב ניצנים ניתן קלוי 4 שעות קדימה. צ ' יל, חשף, עד מגניב, ואז לכסות. לחמם, חשוף, בתנור 177° עד חם, 10 עד 15 דקות.