קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

פטוצ'יני עם גבינת עיזים ורוטב סלמי

פטוצ'יני עם גבינת עיזים ורוטב סלמי
מתכונים דומים: סלמי וגבינת עיזים קרוסטיני ברוטב פינו נואר, כריך סלמי חריף עם טפנד זיתים וגבינת עזים, ו פטוצ'יני עם גבינת עיזים ופלפלים.

הוראות

1
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הפטוצ ' יני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בינתיים, בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד רך, 3 עד 5 דקות. להעלות את החום נמוך למדי.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את המרק; מביאים לרתיחה. מערבבים בקרם ומביאים רק בחזרה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
5
מוסיפים את גבינת העזים ומקציפים עד חלקה. מערבבים את הסלמי, בזיליקום, והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מסננים את הפטוצ ' יני ומוסיפים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
חום, ערבוב, על אש נמוכה מאוד במשך 1 עד 2 דקות, כדי לאפשר את הפסטה לספוג חלק מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
המלצה ליין: סוביניון בלאן הולך טוב עם גבינת עיזים. או פום פוי מעמק לואר בצרפת או סוביניון בלאן קליפורניה היא בחירה טובה.
מרכיבים שתצטרך
סוביניון בלאןסוביניון בלאן
גבינת עיזיםגבינת עיזים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)