קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

פטוצ'יני עם גבינת עיזים ורוטב סלמי

פטוצ'יני עם גבינת עיזים ורוטב סלמי
מתכונים דומים: סלמי וגבינת עיזים קרוסטיני ברוטב פינו נואר, כריך סלמי חריף עם טפנד זיתים וגבינת עזים, ו פטוצ'יני עם גבינת עיזים ופלפלים.

הוראות

1
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הפטוצ ' יני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בינתיים, בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד רך, 3 עד 5 דקות. להעלות את החום נמוך למדי.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיפים את המרק; מביאים לרתיחה. מערבבים בקרם ומביאים רק בחזרה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את גבינת העזים ומקציפים עד חלקה. מערבבים את הסלמי, בזיליקום, והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מסננים את הפטוצ ' יני ומוסיפים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
חום, ערבוב, על אש נמוכה מאוד במשך 1 עד 2 דקות, כדי לאפשר את הפסטה לספוג חלק מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
המלצה ליין: סוביניון בלאן הולך טוב עם גבינת עיזים. או פום פוי מעמק לואר בצרפת או סוביניון בלאן קליפורניה היא בחירה טובה.
מרכיבים שתצטרך
סוביניון בלאןסוביניון בלאן
גבינת עיזיםגבינת עיזים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)