פטוצ'יני עם גבינת עיזים ורוטב סלמי
מתכונים דומים: סלמי וגבינת עיזים קרוסטיני ברוטב פינו נואר, כריך סלמי חריף עם טפנד זיתים וגבינת עזים, ו פטוצ'יני עם גבינת עיזים ופלפלים.
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הפטוצ ' יני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
בינתיים, בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש נמוכה.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד רך, 3 עד 5 דקות. להעלות את החום נמוך למדי.
מוסיפים את המרק; מביאים לרתיחה. מערבבים בקרם ומביאים רק בחזרה לרתיחה.
מוסיפים את גבינת העזים ומקציפים עד חלקה. מערבבים את הסלמי, בזיליקום, והפלפל.
מסננים את הפטוצ ' יני ומוסיפים לרוטב.
חום, ערבוב, על אש נמוכה מאוד במשך 1 עד 2 דקות, כדי לאפשר את הפסטה לספוג חלק מהרוטב.
המלצה ליין: סוביניון בלאן הולך טוב עם גבינת עיזים. או פום פוי מעמק לואר בצרפת או סוביניון בלאן קליפורניה היא בחירה טובה.