פונדו מקסיקני עם צ'וריסו וסלסה טומטילו
נסו גבינת צ'וריסו Taquito עם סלסה נענע Tomatillo, סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo), ו רוטב עגבניות מקסיקני Tomatillo ממסעדה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת מעל חום בינוני ומוסיפים את הצ ' וריסו למחבת, מוסיפים מעט שמן תירס, במידת הצורך, כדי לעזור לשמן את הבשר ולאפשר לו לבשל ולהתפורר. זה תלוי בתוכן השומן של הנקניק. לבשל, לשבור לעתים קרובות עם כף עץ, עד השומן יש לחלוטין שניתנו והבשר מתחיל פריך, 7-10 דקות.
ברמיקין רדוד או בצלחת חסינת אש אחרת, מורחים חצי מהגבינה בתחתית ומחליקים לתנור. מבשלים במשך 5 דקות, עד שהגבינה מתחילה להמיס, ולאחר מכן להסיר ומפזרים את הצ ' וריסו על זה. מכסים עם הגבינה הנותרים ומבשלים עד שהוא נמס לחלוטין, עוד 5-7 דקות. לאחר נמס, להפעיל את broiler ו broil במשך 2 דקות עד הזהב על גבי.
בינתיים, לעטוף את טורטיות במגבת נייר לחה ומיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות ולאפשר לשבת עטוף כפי שהם קיטור ולהיות גמיש.
מגישים את הגבינה החמה מבעבעת עם טורטיות מחוממות וסלסת tomatillo.