פטוצ'יני עם פטריות, טרגון ורוטב גבינת עיזים
פטוצ'יני עם פטריות, טרגון ורוטב גבינת עיזים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 645. אם יש לך שמן זית, צמרות בצל ירוק, גבינת עיזים מתונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. נסו גבינת עיזים עוף מטוגן ברוטב טרגון דובדבנים, ניוקי תפוחי אדמה עם כרוב ופטריות ברוטב גבינת עיזים, ו פטוצ'יני עם גבינת עיזים ופלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, להמיס את החמאה עם 1 כף השמן על חום גבוה.
מוסיפים את הפטריות, 1/2 כפית מלח, פלפל, ואת טרגון יבש, אם באמצעות, ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות. מקטינים את החום לגובה בינוני וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד שהפטריות חומות זהובות ואין שאריות נוזלים במחבת, כ -5 דקות.
בקערה קטנה, לשלב את גבינת עיזים, פרמזן, חלב, ו 1/4 כפית מלח. מערבבים עד חלקה.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הפטוצ ' יני עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות. שמור 1 1/2 כוסות של מים בישול פסטה לנקז.
להקציף 1 כוס מים בישול פסטה לתערובת גבינת עיזים. לזרוק את הפסטה עם הפטריות, רוטב גבינת עיזים, את הנותרים 1/4 כפית מלח 1 כף שמן זית, טרגון טרי, אם שימוש, ואת עירית. אם הפסטה נראית יבשה, מוסיפים עוד ממי בישול הפסטה השמורים.
וריאציה: השתמש בזיליקום טרי במקום או בנוסף לטרגון ועירית במתכון.
המלצת יין: דולקטו, בעוד אהוב בפיימונטה, הוא פחות מוערך בארצות הברית. עם זאת, הטאנינים הקלים שלה, פירות דובדבן, וגימור נקי ויבש הם רק הכרטיס לאזן את הטעם המלא של הגבינות כאן.