פטוצ'יני עם פיסטוק-מנטה פסטו ועגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם Pistachio-מנטה פסטו ועגבניות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. לכו לחנות ותרימו פלפל, עלי פטרוזיליה שטוחים, פטוצ'יני ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פטוצ'יני עם נענע, אגוז, ו Gorgonzola פסטו, מנטה-פיסטוק פסטו, ו פיסטוק-מנטה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עלי נענע, עלי פטרוזיליה, פיסטוקים 1/4 כוס, שמן זית, מלח כשר, פלפל שחור טחון ושום במעבד מזון מיני; תערובת דופק עד קצוץ גס.
לבשל פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים פטוצ ' יני מעל קערה, שומר 1/4 כוס של נוזל הבישול.
מערבבים תערובת פסטו ונוזל בישול שמור בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
להוסיף פסטה לקערה; לזרוק היטב מעיל. מקפלים בעדינות עגבניות שרי. קוצצים בגסות הנותרים 4 כפיות פיסטוקים. פסטה למעלה באופן שווה עם גבינת פקורינו רומנו ופיסטוקים קצוצים.