פטוצ'יני קרמי עם תירס ומתכון ארוגולה
פטוצ'יני קרמי עם תירס ומתכון ארוגולה עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 126 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 17 דקות. אם יש לכם ארוגולה תינוק, מלח ופלפל כשרים, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו נקניק, עגבניות ופטוצ'יני ארוגולה, נקניק, עגבניות ופטוצ'יני ארוגולה, ו מתכון פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
ניקוז.בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הכרישה, שום, מלח כפית, ופלפל כפית. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את התירס והיין. מבשלים עד התירס הוא מכרז, 2 עד 3 דקות. מערבבים בקרם.
מוסיפים את הפסטה, מתבלים עם כפית מלח ופלפל כפית, וזורקים לשלב. מקפלים בארוגולה.
מפזרים את פקורינו לפני ההגשה.