לביבות עם רוטב גבינת מנצ'גו עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל 597 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפל, ביצים, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. עם כפית ציון 40%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לביבות חמד עם רוטב גבינת מנצ'גו, גבינת מנצ'גו מטוגנת עם רוטב טבילה משמש-מרווה, ו לביבות בצל ופטה עם רוטב טבילה מתוק של צ'ילי סויה + זכו בסל גבינה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בטיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן בוטנים כדי להגיע באמצע דפנות הסיר, ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
בקערה גדולה מוסיפים את הקמח, הפפריקה המעושנת וציר העוף ועירית.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה מעושנת
ציר עוף
עירית
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מקציפים היטב ליצירת בלילה סמיכה. מערבבים פנימה את 2 הביצים הטרופות וקורט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את שמן הזית ומטגנים את החזיר הטחון והבצל עד להשחמה יפה, כ -3 דקות. אפשר חזיר ובצל להתקרר במחבת. לאחר שהתקרר, הוסיפו תערובת חזיר יחד עם כל שמן לבלילה. מתבלים את הבלילה בעוד מלח ופלפל. בקבוצות ובעזרת כף קטנה או כף גדולה, זרקו 5 או 6 כפות בלילה לשמן וטגנו עד להשחמה טובה, הופכים פעם אחת, כ -2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
בצל
חם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מסננים על נייר חום או מגבות נייר וחוזרים על הפעולה עם הבלילה שנותרה.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
7
מעבירים את הלביבות לפלטת הגשה ומגישים לצד רוטב גבינת מנצ ' גו בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מנצ ' גו
רוטב
1
מחממים את שמן הזית בסיר קטן, ואז מוסיפים את השאלוט, הג ' לפנו, המלח והפלפל. מבשלים על אש בינונית כ -4 דקות לריכוך השאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פלפל חלפיניו
שאלות
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הקמח ומערבבים ליצירת רוקס. מערבבים פנימה את החלב והחמין, ומקציפים היטב לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
מרק דגים
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מקציפים פנימה את הגבינה ומשלבים היטב. מנמיכים את האש לנמוכה ומוסיפים פפריקה מעושנת ושמנת חמוצה.