קרוק מסייה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את קרוק מסייה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 645 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן כל אחד. לכו לחנות ואספו לחם כריכים, חרדל דיז'ון, פרמזן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 320 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 76%, שהוא מוצק. קרוק מסייה, קרוק מסייה, ו קרוק מסייה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ממיסים את החמאה על אש נמוכה בסיר קטן ומוסיפים את הקמח בבת אחת, תוך ערבוב בכף עץ למשך 2 דקות. שופכים לאט את החלב החם לתערובת החמאה ומבשלים תוך הקצפה מתמדת עד שהרוטב מסמיך. את האש מוסיפים את המלח, הפלפל, אגוז המוסקט, 1/2 כוס גרוייר מגוררת והפרמזן ומניחים בצד.
לצליית הלחם מניחים את הפרוסות על 2 ניירות אפייה ואופים 5 דקות. הופכים כל פרוסה ואופים עוד 2 דקות, עד שהיא קלויה.
מברישים קלות מחצית מהלחמים הקלויים בחרדל, מוסיפים פרוסת חזיר לכל אחד ומפזרים מחצית מהגרוייר שנותר. למעלה עם עוד חתיכת לחם קלוי. משחים את החלקים עם רוטב הגבינה, מפזרים את הגרוייר שנותר ואופים את הכריכים במשך 5 דקות. מפעילים את הפטם וצולים במשך 3 עד 5 דקות, או עד שהציפוי מבעבע ומשחים קלות.